Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szovátára mennék nőgyógyászati...

Szovátára mennék nőgyógyászati kezelésre. Tudnátok segíteni, hogy kivel vegyem fel a kapcsolatot, esetleg cím, telefonszám? Hálásan köszönöm.

Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Usd be a Googelba, h szovatai Danubius szallo, ugyanis a kezelesek itt vannak. Biztos talasz telszamot es utba fognak igazitani.
2012. febr. 13. 00:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Honnan vagy?

Én Szováta mellett lakom.

Szerintem jó választás,mert kiskorom óta hallom h rengeteg asszonyon segített.

Mi a problémád?

De van egy másik is ami ugyanolyan jó és talán olcsóbb.

Nézd a linket.

[link]

Itt magyar az orvos.

2012. febr. 13. 19:55
 3/3 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszi a válaszokat.

Budapest mellett, Érden élek, de erdélyi vagyok én is. Nagyvárad mellett Margittáról származom.

Sajnos volt két méhen kívüli terhességem és egy iker vetélésem, szavakkal azt nem lehet elmondani, miken mentem keresztül. Most nagyon érdeklődöm a gyógykezelések felől csak nem tudom eldönteni, hol lenne hatásosabb a kezelés számomra. Itt Magyarországon is vannak helyek, pl: Harkány, Parádfürdő, Hévíz, mindegyikről jókat írnak és én nem tudom eldönteni, hogy hová menjek. Kedves szovátai! Tudnál nekem segíteni ebben? Esetleg tanácsot adni? Amúgy ma visszaírtak Szovátáról, küldtek árajánlatot, a Danubius szállodában vannak a leghatékonyabb kezelések, állítólag, remélem, magyarul beszélnek a dokik.

2012. febr. 15. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!