Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélyem hogy most...

Mennyi az esélyem hogy most teherbe estem?

Figyelt kérdés
Azt tudni kell hogy már van egy fiunk és az első alkalommal összejött a párommal és nagyon örülnénk neki ha lenne kis tesó is. Eddig megszakítással védekeztünk a párommal mert még várni akartunk egy kicsit a babával, de most 1 hete arról döntöttünk hogy jöhet a kis tesó. így mennyi az esély hogy most teherbe estem? : január.25-én jött meg a mensim és tartott január.31-ig.És most február 7-én voltunk együtt úgy hogy belém élvezett.Általában 28-29 naposak szoktak lenni a ciklusom. Akkor így mennyi esély van babára?
2012. febr. 11. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:
1:100
2012. febr. 11. 15:04
 2/3 anonim válasza:
Sztem se túl sok, de azért próbálkozzatok minél többet! Elő a gyorstüzelésűvel:-)))) Hajrá!
2012. febr. 11. 15:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezt csak a Jó Isten tudhatja.
2012. febr. 11. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!