Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek babás, vagy pedig meg...

Lehetek babás, vagy pedig meg fog holnap jönni? (Görbe és bővebben lent)

Figyelt kérdés

Mára nem vártam volna, és nem is jött meg, nem szokott késni. 29. ciklusnapon vagyok, és ilyenkorra legkésőbb már meg is szokott jönni, de most nem jött még. A melleim még fájnak. Pattanások nem jöttek most ki. Néha pecsételgetek wc-papíron. Tegnap éreztem ilyen szurkálós érzést odalent, picit kellemetlen is volt ez most, kb. 1 percig tarthatott és ebből azt gondoltam azért van, mert meg fog jönni, de nem jött. Egyébként nem reménykedem én már egyáltalán, mert már több mint 2 éve nem sikerül a baba, csak most feltűnt az, hogy nem jött meg, holott mindig pontosan szokott jönni.

Görbém meg így néz ki:

[link]

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. febr. 11. 14:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Aha, csak addig szép lassan megőrülsz úgy látom...
2012. febr. 12. 15:33
 12/15 anonim válasza:
Tesztelj, 100 százalék hogy terhes vagy, nekem se jött meg csak pecsételgettem!!
2012. febr. 12. 15:43
 13/15 A kérdező kommentje:
Végül megjött. Hát ezért nem szabad elhamarkodni egy tesztelést, én már ezt tapasztalatból írom.
2012. febr. 12. 18:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Én mondtam neked hogy 2 nap múlva megjön, nem hitted el, egyértelmű a görbédből hogy nem egyenletesen maradt fent a hő! Sajnálom
2012. febr. 13. 11:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Nagyon nem jó ez a pecsételés, progeszteront néztek nálad? Nekem nagyon gyanús, hogy ott a bibi. Máskor is szokott lenni ilyen?

Sajnálom, hogy nem sikerült. :(

2012. febr. 13. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!