Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hany szazalek esely van arra,...

Hany szazalek esely van arra, hogy az elso honapban megfogan egy baba, ha minden optimalis?

Figyelt kérdés

Optimalis alatt azt ertem, hogy a ferfi es a no is egeszseges, nincs hormonalis problema, egeszsegesek es furgek a spermak, ismert a peteeres idopontja es azokban a napokban mondjuk naponta van egyuttlet.

Elmeletileg ilyenkor mennyi esely van arra, hogy egybol osszejon a baba?

Ez gyakori?

Olvastatok mar errol valamilyen statisztikat?

2009. jún. 2. 20:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló százalékokat ismerek, amiket az előttem szólók. Annyit hozzátennék, nekünk fél évig nem jött össze, mire az orvosom felvilágosított, hogy ilyen aktivitással soha nem fogok teherbe eseni. Minden nap együtt voltunk, volt, hogy többször is. Azt tanácsolta, csak kétnaponta legyünk együtt, mert a gyakori "ürítés" miatt nem tud elegendő sperma termelődni.

A következő hónapban tudatosan kétnaponta csináltuk, és mit ad isten?, azonnal babás maradtam.

2009. jún. 3. 09:41
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
én eddig kétszer estem teherbe, az elsőt sajnos elvetéltem. Mindkét esetben első próbálkozós hónapban összejött, úgy, hogy első alkalommal, tavaly októberben a ciklus 6. és 10. napján voltunk együtt, és nem tudtam, mikor van pé-m. Most májusban pedig hőmérőztem, tudtam, mikor van pé-m és azon a napon voltunk egyetlenegyszer együtt egész hónapban (mármint pé környékén). Azt hiszem, az én fajtámra mondják azt, hogy ránéz a férje és máris teherbe esik.
2009. jún. 3. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!