Más is émelyeg vagy hány a Gravidátol?
Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 14:56
1/11 anonim válasza:
Én 18 héten át folyamatosan émelyegtem. A Garavida nem rontott rajta különösebben. Viszont nem szabad éhgyomorra bevenni. Egyszer csináltam, akkor vissza is köszönt...
2/11 A kérdező kommentje:
remek Elevitet is többet dobtam wc mint ami benne mmaradt s még csak nem is éhgyomorra vettem be
2012. febr. 10. 15:01
3/11 anonim válasza:
Mindentől émelyegtem. próbáld meg este közvetlenül lefekvés előtt bevenni. Egyedül úgy maradt bennem is.
4/11 anonim válasza:
Én akkor émelygek tőle, ha valamilyen tejes dolgot eszem előtte vagy utána, pl joghurtot.
5/11 A kérdező kommentje:
és akkor is ilyen van ha még nem tod terhes vagy e???
elsö gyerekkel elvitet szedtem aztan most elkezdtem a garvidát babót akarunk jövö héten kiderül sikerül e de majdnem minden esetbe kidobom a taccsot töle
2012. febr. 10. 15:13
6/11 anonim válasza:
Én is sokszor émelyegtem tőle, most már kitapasztaltam, hogy evés közben vagy közvetlenül utána érdemes bevennem. Nekem más vitaminoktól is volt ilyen, akkor is, amikor nem voltam terhes. A legrosszabb az, ha reggel, éhgyomorra veszi be az ember - tuti hányás!
7/11 anonim válasza:
4-es vagyok. Nem vagyok terhes, csak szeretnék az lenni. Szóval független a terhességtől.
Amúgy a vaskészítményekben levő vas (a Gravidában is van vas) a teában levő csersavval és a tejjel oldhatatlan vegyületet alkot, ezért nem tanácsos utánuk legalább 2 óráig teát, tejet inni.
8/11 anonim válasza:
Szia! 10hetes kismama vagyok,alapból émelygek hányok,a gravidát nem tudom megenni,ha akkor veszem be ha kicsit jobban érzem magam,máris vissza fele jönne,s hányingerem van,ezért váltottam hipp natalra,amit elég nehéz volt beszerezni :( De ettől nincs hányingerem
9/11 anonim válasza:
Én csak az Elevittől émelyegtem, de attól borzasztóan.
Femibiont szedtem és azzal nem volt semmi problémám (én akkor szedtem, amikor már terhes voltam).
10/11 anonim válasza:
rövid ideig szedtem, mert nagyon rosszul voltam tőle, egyfolytában hányingerem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!