Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mióta használtok ovu tesztet...

Mióta használtok ovu tesztet és még mindig nincs baba?

Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 08:26
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
Az ovuteszt nem garancia!
2012. febr. 9. 08:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem én is, mert nem nagyon bízom benne. Most kezdtem csak, ez az első hónapom, de a kalkulátor szerinti peteérésemkor, és a nyákos folyásomkor sem jelzett egyértelműen pozitívat.
2012. febr. 9. 08:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Én teljesen megbízom benne. Az első használatkor (első hónapba)szépen mutatta a pé-t, és abban a hónapban meg is fogant a fiunk.(az előtt 6 hónapig próbálkoztunk, nem estem teherbe) Most szintén az első hónap, hogy próbálkozunk a kistesóval, most is szépen mutatta tegnap előtt a pé.-met, de sajnos nem tudtunk együtt lenni a párommal, így lehet nem lesz most belőle baba. De most is hibátlanul működött. Én a vateráról veszem, one step a neve.
2012. febr. 9. 08:58
 4/10 A kérdező kommentje:
Örülök neki, hogy nálatok bevált. De a többieknek lehet nem úgy működik a teste mint a tiéd, hogy ilyen pontosan lehet látni a peteérést. Erre lennék kíváncsi, kinek vált be kinek nem. :)
2012. febr. 9. 09:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Én mindkét terhességem tervezésekor használtam és bejött. :) Azokban a hónapokban lettem terhes. DE! Az ovuteszt "pozitívsága" még nem bizonyíték arra, hogy a pete ki is szabadult! Az lh teszt és a hőmérőzés együtt sokkal biztosabb. :)
2012. febr. 9. 09:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
3. próbálkozós hónapban használtuk először és utoljára, mert összejött a baba. Jókor mutatott pozitívat. (one step-es vaterás, akkor még 75 Ft volt db-ja, most nem tudom mennyi. ebay-en talán mégolcsóbb) lehet, hogy te is úgy vagy, mint én: a folyás nekem már jóval előrébb jelez, az ovu teszt csak később válik pozitívvá
2012. febr. 9. 09:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem ez az első hónap, hogy használom, a 19. napon voltam tegnap és még mindig semmi, holott folyásom is volt és a mikroszkóp is páfrányosat mutatott. Voltunk együtt a párommal, majd meglátjuk lett-e belőle valami.
2012. febr. 9. 10:09
 8/10 anonim ***** válasza:

nekem is később pozitív, mint a tojásfehérjés folyás.

Kismamák! és mikor voltatok együtt? a + napon?

2012. febr. 9. 13:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem ettől lesz a baba, pláne ha valami gond van...

Én 9. hónapja használtam először, az utóbbi hónapokban már csak hőmérőzök.

Persze nem a szex miatt, hiszen amúgy is együtt vagyunk szinte minden nap, de min. 2-3 naponta, csak kíváncsiságból nézem, hogy van-e egyáltalán peteérésem.

Eddig még sajnos nincs babánk.

2012. febr. 9. 14:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött be. Nekem pozitívat mutatott akkor is, mikor nem volt peteérésem (egy héttel az igazi peteérés után), akkor meg minek teszteljek vele, ha úgysem mutat helyes eredményt? 3 hónapban használtam, baba még nincs.
2012. febr. 12. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!