Meddig "vár" a pete a spermára?
Figyelt kérdés
Ovu tesztelő vagyok, tegnap, tegnap előtt, szép pozitív volt a tesztem. Valószínűleg, ma hajnalban repedt meg a tüsző, mi meg reggel, 8-kor voltunk együtt a párommal. Van esélyük találkozni? Mennyi ideig vár a petesejt a megtermékenyítésre? Az igazi akkor lett volna, ha este vagyunk együtt...2012. febr. 8. 08:27
1/8 anonim válasza:
A petesejt egy napig termékenyíthető meg, a spermium 3-5 napig életképes. Ezért érdemes 1-2 nappal előtte együttlenni.
2/8 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy az első + nap előtti napon kell együtt lenni.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom, de nem tegnap reggel voltunk együtt, hanem ma reggel 8-kor. Lehet félreérthetően írtam.
2012. febr. 8. 08:33
4/8 A kérdező kommentje:
Együtt lehetsz az első pozitív napod előtt is a pároddal, de az nem jelenti, hogy nagyobb az esélyed a teherbeesésre. Az első pozitív napon kell együtt lenni, mert akkor a legmagasabb az LH szinted, azaz megérett a pete,de még nem szabadult ki, hanem majd másnap.
Nekem tegnap volt szép erős pozitív a tesztem, így gondolom, hogy ma hajnalban volt tűszőrepedésem.
2012. febr. 8. 08:37
5/8 anonim válasza:
Nem késtétek még ma sem le, olvastam már olyat, hogy ovu után csak 1-2 nappal tudtak együtt lenni, és úgy is sikerült. Ami furcsa, mert a petesejt elvben 1 napig életképes, de hát ilyen is van.
6/8 anonim válasza:
Bizony kedves utolsó, mi is ovu utáni nap tudtunk csak együtt lenni, 10 hetes vagyok. :)
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Reménykedek!
2012. febr. 8. 11:55
8/8 anonim válasza:
Szerintem remenykedhetsz! Vagy fagyasszatok le a spermat h konnyebben talalkozhassanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!