Mitől vérezhetek? Babát szeretnénk, és tegnap együtt voltunk a férjemmel. Azóta enyhe vérzésem, barnás folyásom és picit menzis érzésem van.10 napja volt különben a menzim, és a ciklus.hu 7. -ére írja a pé-t.
En is igy jartam most, ez az elso honap, hogy probalkozunk. LH tesztet is hasznalok.
Nekem a 12. napon volt barnazasom, elotte egyutt voltunk este, azt hittem, hogy ez tutira ovulacios verzes, tehat peteeresem van. Az LH teszt negativ volt, de gondoltam, hogy azert lett negativ, mert eleg sokat iszom, nem tudom megallni, hogy teszteles elott ne vedeljek.
A ciklus.hu par nappal kesobb egyebkent 8. napra huzta be a peteeresemet, amit azert tartok hulyesegnek, mert 28 naposak a ciklusaim, szoval az nagyon koran van.
Erre tegnap, a 15. napra leesett a hom, az LH teszt pozitiv lett, ma reggelre felment a hom, tehat biztos, hogy most van peteeresem, nem akkor volt, amikor barnaztam.
Szoval az nem ovuverzes volt, hanem valoszinuleg vadabbak voltunk, mint kellett volna es esetleg megsertettuk a mehszajat. Vagy pedig valamilyen hormonalis ingadozas, de a hormonjaimmal elvileg semmi gond nincs.
Szerintem nalad is inkabb hasonlo lehet, bar nem irtad, hogy hany napos a ciklusod, de ha tudod, akkor nezd tovabbra is a hodet es csinalj ovutesztet, es legyetek egyutt a kovetkezo napokban is, hatha meg csak ezutan lesz peteeresed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!