Teszteltem és elöször ott volt egy halvány csík aztán eltünt de napközben csináltam, már biztos hogy nem vagyok terhes, vagy csináljak reggel is egyet?
Szerintem inkabb vagy terhes, mint nem terhes.
A halvany csik is csik es valoszinuleg azert halvany, mert nem reggel teszteltel, illetve meg keves a hcg-d.
Hanyadik napon vagy? Nem vart mensi elott, vagy mar kesik?
Mennyi ido utan tunt el a masodik csik es mit ir a hasznalati utmutato, meddig szabad leolvasni az eredmenyt?
Mindig rairjak, hogy hany percen belul ad realis eredmenyt, mert kesobb eltunhet, miutan kiszarad a teszt.
Mar van egy babam, en a mensi elmaradasanak napjan teszteltem delutan, nekem is nagyon halvany volt a vonal, masnapra tunt el. Masnap reggel ismet teszteltem elso vizeletbol es az mar eros volt.
A hcg ket naponta duplazodik ugy emlekszem, szoval ne keseredj el, csinalj meg egy tesztet holnap reggel, vagy holnap utan reggel.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!