Kérlek nézzétek meg ezt a képet, ma kellett volna (nem) megjönnie, de türelmetlen voltam és csináltam egy terhes tesztet. De nem merem elhinni, szerintetek ez valóban pozitív?
mégis megjött ma nekem, akkor hogy van ez? :(
és magas is a hőm mert 37,1 fok. :(
Sajnálom :-(
Nekem is volt ilyen. Pozitív volt a teszt és az 5+5 napon elkezdtem barnázni. Pont akkor mentünk volna dokihoz. El is mentünk gyors az sztk-ba, de már nem látott semmit. Felmerült a méhen kívüli gyanú is, csináltak bent is vizeletből tesztet és az is pozitív lett. Délutánra szerencsére megjött rendesen, de ha rosszul lettem volna, akkor irány a kórház. Szerintem, ha tudsz menj el dokihoz.
De fel a fejjel. Lehet nem tapadt meg rendesen vagy beteg volt.
Bíztatásképp irom, hogy utána 5 hónap múlva ismét terhes lettem és most itt rágja szét a mellbimbóm 3 hetesen.
az előző vagyok:
Belőlem is darabos dőlt akkor, ami addig sose. Ne félj. Rendbe lesz minden.
Ha most mész dokihoz, akkor nem tudom mit csinálna. Utána én elmennék mindenképp, ha elmúlik. Vagy ha csinálsz tesztet később, s negatív, akkor már nem lehet méhen kívüli.
Ha kívüli lenne, akkor rosszul lennél nagyon, nekem legalábbis ezt mondták.
Nyugodj meg!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!