Ervenyes erteket mutat a idon felul is?
tegnap csinaltam egytesztet delutan meg van egy hetem a mensesig,nagyon halvany lett a masodik sikom..nem dobtam ki a teszet es masnapra erossebb 2.dik csik is..
de ma delutan megint sinaltam egy tesztet es megint halvany a masodik..szerintem nem eleg a hcg hormon?
a mellem bizserreg mint ket szoptatas kozott mikor mar ideje lenne az etettesnek..es forronak erzem..
ami elszomorit iszonyatosan gorcsolok,megakarna jonni? a derekam is faj..varjak meg egy par napot az esedekes mensesig? jo lenne ez a baba mar vegre lenne kistesoja a kisifiamnak..

Egy heted van a menstruációig? Vagy nem állt még be a ciklusod? Mert ez úgy lehet pozitív, ha nagyon korai peteérésed volt.
A halvány csík is csík egyébként, arra vigyázz, hogy ha ilyen borzasztó korán pozitív, néha keresztreakciót ad az LH hormonnal. De ha két nap múlva tesztelsz, és erősödik, akkor valószínűleg baba! :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!