Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy terhes...

Lehetséges, hogy terhes vagyok? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Egyszer megjött a mesim Jan. 2-án, de aztán rá egy hétre is kb vérezgettem egy 4-5 napig. Nem tudom, hogy most így mikor is volt ovum vagy h volt e egyáltalán. Görcsölgetek már 1-2 napja és fáj a derekam is és elvileg késik.

Ha terhes lennék már valamilyen tünetem csak lenne, mellfeszülés vagy ilyesmi.

2012. febr. 4. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Mikorra vártad? Hány naposak a ciklusaid? Nem mindenkinél jelentkeznek máris terhes tünetek. ..
2012. febr. 4. 19:37
 2/6 A kérdező kommentje:
2-ra, és olyan 7 napig szokott tartani. A ciklus. hu szerint nézegetem, szokott mondjuk eltérés lenni. Lehet, hogy most is csak késik és holnap már meg is jön. Hajlamos vagyok beképzelni dolgokat.
2012. febr. 4. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Várj 2 napot, és tesztelj egyet, ha addig nem lesz semmi...
2012. febr. 4. 20:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Oké, majd írók, h mi történt. És köszi a válaszokat.
2012. febr. 4. 20:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha egymás után kétszer megjött, és csak egy hét volt közötte, akkor én felkeresném a nődokit. Nehogy valami baj legyen. Azért tesztelj is!
2012. febr. 4. 20:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Most teszteltem és nagyon halványan látszik a második csík.

Azt írta a teszt, h 6-8 másodpercig tartsam a vizeletsugárba, de szerintem én kevesebb ideig tartottam. 5 perc környékén jelent meg a 2. csík és inkább akkor látszik ha a lámpa alatt nézem, de úgy is csak alig-alig látszik. Akkor ez most mennyire biztos? menzeszem nem jött meg és ha késik is akkor se egy hetet szokott. Hétfőn megyek dokihoz mindenesetre, de gondolom ezzel kapcsolatban még ő sem fog tudni sokat mondani.

2012. febr. 9. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!