Fogamzásgátló gyógyszert szedek, és egyik nap elfelejtettem bevenni, s rá három napra szeretkeztünk barátommal. Mennyi az esélye, hogy teherbe estem?
Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem,hogy fogamzásgátló gyógyszert szedek s egyik nap elfejeltettem bevenni de a következő napokban már rendszeresen szedted s rá 3napra szeretkeztünk a barátommal s ő bennem ment el mennyi az esélye,hogy teherbe eshetek?
előre is köszi
2007. aug. 1. 14:41
2/3 anonim válasza:
ne aggodj,én éjszaka dolgoztam,és nagyon sokszor el felejtettem.volt olyan,hogy 3-4db-ot vettem be egyszerre.azért ne szorakozz vele,de ha néha el felejted az még nem gáz!semmi esélyed a teherbe esésre,vagyis annyi mint amikor rendessen szeded,mert hallotam már olyanrol,hogy gyogyszer melett esett teherbe,és rendessen szedte.ha az leszel az nem az egy nap ki maradás miatt lessz.
3/3 anonim válasza:
Ez a szervezetedtől függ. Nekem anyukám 1 szemet felejtett el bevenni, amúgy rendesen szedte és így született öcsém :) Bár szerintem se sok az esélye, de ha késik a menstruációd vegyél egy tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!