Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló gyógyszert...

Fogamzásgátló gyógyszert szedek, és egyik nap elfelejtettem bevenni, s rá három napra szeretkeztünk barátommal. Mennyi az esélye, hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés

az lenne a kérdésem,hogy fogamzásgátló gyógyszert szedek s egyik nap elfejeltettem bevenni de a következő napokban már rendszeresen szedted s rá 3napra szeretkeztünk a barátommal s ő bennem ment el mennyi az esélye,hogy teherbe eshetek?

előre is köszi

2007. aug. 1. 14:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szinte semmi.
2007. aug. 1. 15:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
ne aggodj,én éjszaka dolgoztam,és nagyon sokszor el felejtettem.volt olyan,hogy 3-4db-ot vettem be egyszerre.azért ne szorakozz vele,de ha néha el felejted az még nem gáz!semmi esélyed a teherbe esésre,vagyis annyi mint amikor rendessen szeded,mert hallotam már olyanrol,hogy gyogyszer melett esett teherbe,és rendessen szedte.ha az leszel az nem az egy nap ki maradás miatt lessz.
2007. aug. 2. 14:40
 3/3 anonim válasza:
Ez a szervezetedtől függ. Nekem anyukám 1 szemet felejtett el bevenni, amúgy rendesen szedte és így született öcsém :) Bár szerintem se sok az esélye, de ha késik a menstruációd vegyél egy tesztet.
2009. okt. 21. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!