Lily terhességi teszt, nem tudom mit higyjek :/Negatív vagy pozitív?
Ezt leloptam egy weboldalról mert nekem is ugyan ez van :
-Van egy műanyag valami az egyik végén, a másik vége kék. A kék felőli oldalon jön ki az a csík, ami az érvényességet jelzi. A másik, ami műanyag, ragasztóval van rátéve, ott az alja körül van a max jelzés, amíg a pisibe szabad mártani. De jóval feljebb még van ebből a műanyagból, ott van a ragasztása. A kék és a műanyag között nincs semmi, ott jött ki az érvényességet jelző csík. Viszont ez a másik halvány ez a ragasztásnál jött ki, a műanyag alatt, nem a szabad felületen. Aztán eltűnt.
Szerintetek negatív vagy pozitív? Szerintem amugy negatív mert nem jelent meg ott csík ahol kellett volna.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Szia ez itt az én kérdésem volt valamikor és sajnos az negatív!! Az csak a festékanyag gyűjtőhelye amit te mondasz!! Én amúgy az X Epiles terhességi tesztel jártam így! Reméljük a kövi hónap sikerül! puszika
Nos itt egy kép: [link]
Egy nyilat oda rajzoltam ahol nekem kijött a 2.csík ,(ezt a képet netről szedtem ugyhogy nem érvényes a 2 piros csík ami rajta van) CSak a nyilat nézzétek.
Kedves Kérdező!
Bocsáss meg a zavarásért.
Itt keresgéltem az enyémhez hasonló szitut és így adta ki nekem a te kérdésed is.
Elolvastam az eseted a válaszokat és néztem a képet ami a netről van.
Néztem hová rajzoltad a nyilat.
De nekem a te nyiladtól egy kicsit kijebb van a csíkom.
Nem arra ahol kéne legyen hanem a max jelzés írányába.
Most kinagyítottam a képet egy kattintással és ezen a teszten is van egy halvány csík a nyiladtól balra ahogy, szemből nézed.
Nekem ilyenem van.
Mi lenne a véleményed?
Bocsáss meg hogy, zavartalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!