Biztos nem jelenthet terhességet ha 3 különböző teszt, csak lényegesen több idő elteltével válik +-vá? (mind 3 +, de sok idő múlva)
Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 19:17
1/9 anonim válasza:
Nem biztos hogy nem jelent, attól függ milyen pozivá válik, szellemcsíkká vagy halvány csíkká. De ha ma halvány csíkos sok óra múlva, holnap kevesebb idő múlva kell lennie pozinak.
2/9 anonim válasza:
Valószínűleg korán teszteltél. Várj még pár napot, tesztelj újra, de elég lesz csak 1-el:D
3/9 anonim válasza:
Ja és azt hiszem gratulálhatok:)
4/9 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem szellemcsík,mindenhogy jól látható,igaz halvány,de rózsaszín.
2009. máj. 31. 19:33
5/9 anonim válasza:
nagyon gratulálok. azért késöbb mutatja mert korán csináltad vagy nem elég tömény a pisid, de jo.. garula:)
32
6/9 anonim válasza:
Szia!
Ez tuti terhesség!Nagyon sok boldogságot!
7/9 anonim válasza:
hasonló a helyzetem pé után vok kb 10 11 nappal nekem is pár ora mulva lett pozi a teszt de , már 3 napja tesztelek !!! majd meglátjuk!!!
8/9 anonim válasza:
Jaj, nagyon drukkolok mindenkinek, aki mostanában tesztel, ez annyira jó:):):):) Nekem is drukkoljatok csütörtök-péntek körül:D
9/9 anonim válasza:
Szia!
Én nem várt mensi után 2 nappal teszteltem pozitívat 1 év várakozás után!:D ..de még azért aggódok bár van 4 pozitív teszt! :) De nagyon jó érzés!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!