Anyukák, középidőben fogant a babátok?
Nekem kozepidoben fogant.
Azert biztos, mert a mensim es a 13. ciklusnap kozott nem voltunk egyutt, mert a ferjem elutazott, igy a 13. naptol egy heten at majd szetszedtuk egymast. Akkor nem figyeltem a peteeresemet, de oramu pontossagu 28 napos ciklusom volt 14. napon torteno peteeressel, elotte ezt mar fel even at lestem.
Ezenkivul a terhesseg 12. heteig ket uh-n voltam, mindketto napra pontosan a ciklusom 14. napjara szamolta vissza a megtermekenyitest (a terhesseg kora minusz 14 nap) es elvileg a 12. hetig minden embrio ugyanolyan meretu, ezert ezekben a hetekben lehet a legpontosabban meghatarozni a terhesseg korat. A genetikabol adodo meretkulonbsegek a magzatok kozott csak ezt kovetoen utkoznek ki.
első terhesség középidőben
Második szintén.
Harmadik terhességem pedig özépidő után majdnem 1 héttel, így később is látszódott uhn a petezsák, szívhang, de most 12 hetes uhn már behozta a lemaradást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!