Babát szeretnénk, a munkám miatt sokat van a laptop az
ölemben és a hasamon, nem árthatok vele?
Hát szerintem a laptopot rakd asztalra vagy esetleg messze legyen a hasadtol.
2012. febr. 1. 18:13
2/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Hát akkor ezekszerint nem kérdeztem hülyeséget??Csak mert egyszer kérdeztem valakit és azt mondta hogy ez hülyeség meg hogy nagyon kicsi a sugárzás..na én inkább neked hiszek:)
Igen, ez valóban hülye kérdés, amit az első írt os hatalmas hülyeség. Nyugodtan tedd az öledbe, vagy a hasadra. 1. nem is vagy terhes, 2 annyira minimális amit a laptop kibocsájt, hogy ha terhes lennél sem lenne az ég világon semmi bajod. A gyereknek meg főleg nem.
2012. febr. 1. 18:24
Mégis mit sugározna egy laptop?? Anyósom hajtja mindig, hogy a tévé sugároz. Adást. Maximum.
A hasadon van, akkor lehet, hogy fekszel? Talán megoldható lenne, hogy ne feküdj munka közben? :)
2012. febr. 1. 18:30
Jesszus, mit sugározna?! :D Nem egy urántömb... :))))
2012. febr. 1. 18:39
6/16 A kérdező kommentje:
Jaajjj te jo ég!Gondoltam hogy ez lesz..de az az urántömb meg az Anyósos az tetszett :))
több éve várunk a babára és most lesz lombikunk,én csak vigyázni szeretnék rá,nem szeretném elveszíteni mint az elsőt :((
amugy meg otthon dolgozom és igen van hogy fekszem közben..hát aki továbbtanul az megteheti...)
a viccet félretéve köszi a válaszokat!De most azért elbizonytalanitottatok..egyik ezt mond a másik meg azt.
Amugy nem nagy sugárzásra gondoltam!Köszi
Én tökre megértelek, de ez attól még vicces. Minden jót kívánok nektek, és sikeres babásodást, sok boldogságot. :))
Az urántömbös válaszoló :))))))
2012. febr. 1. 19:11
Ja, ha ez megnyugtat: a férjem doktor bácsi, és mindig a hasamon van a laptop. Sosem szólt még, pedig extrán félt minket, a széltől is óv. A wifit is ki lehet húzni ennyi erővel a terhesség alatt, mert az is "sugárzik". No para, bár tudom, hogy ez nehéz, nekem is vannak irreális félelmeim. :))
2012. febr. 1. 19:13
Az előttem szólok nyugodtam lepontozhatnak,de eszedbe ne jusson a hasadra tenni a gépet, ha már teherbe estél, barátnőmnek is mondta a nőgyógyásza!!!!!!!!! A laptopnak is van elektromágneses sugárzása, ha rákkeltő hatású(az arra hajlamosaknál)gondolhatod, hogy a gyereknek sem tesz jót....
2012. febr. 1. 19:16
Ójaj, mindennek van szinte elektromágneses sugárzása, de akkor max. ne tedd oda, és annyi.
2012. febr. 1. 19:22
Kapcsolódó kérdések: