Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valóban létezik, hogy rágörcsö...

Valóban létezik, hogy rágörcsöl valaki a gyerekre, és azért nem esik teherbe?

Figyelt kérdés

Kezdek kételkedni ebben!

Vegyük először azt,amikor nem görcsöl rá egy pár! Mit csinál? Megbeszélik,hogy legyen baba,és szexelnek amikor csak kedvük tartja,élvezik az együtt létet ovu ide vagy oda,nem számolják! Ennyi!

Másodszor,azon nők,akik minden reggel hőmérőznek,ciklus napokat számolnak,ovut vizsgálnak,ovo teszteket vesznek,és használnak,teákat isznak,bizonyos pózokban szexelnek,és gyertyáznak,de ha csak hőmérőznek,és ovu tesztelnek,akkor is már rágörcsöltek valamennyire a témára nem? Nem beszélve a többi hogyan essünk teherbe tévhitről,amiket csinálnak! Nekik mégis sikerül 1-2 hónap alatt! Arról nem is beszélve,ha megnézem a görbéjüket,akkor látszik,hogy ovu előtt,és után nem is oltak együtt,max.1x,de ovukor 3x-4x is! Mégis jön a baba! És szerintem olyan nincs,hogy valaki gyereket szeretne,és az első 1-2 hónapban nem kattan rá a témára! TISZTELET A KIVÉTELNEK!

2012. jan. 31. 08:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ilyenekre gondoltam,mint Bijanka! Nem görcsöl rá,mégsem jön össze! Más meg se hall se lát,csak a gyerek lebeg a szeme előtt,akarja,mint a csuda,és az első hónapban összejön! Mindenkinek köszönöm a válaszokat! :)
2012. jan. 31. 11:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Csak végletesen tudsz gondolkodni? Az, hogy valaki rágörcsöl és mégis egyből összejön neki, vagy az aki görcsölés nélkül is éveket vár, nem jelenti azt, hogy a rágörcsölés nem befolyásolja negatívan a dolgokat. Mindegyik esetre van példa. Ez nem úgy működik, hogyha valakinek csak ezen jár az esze, akkor tuti nem esik teherbe, hanem azt, hogy lehet, hogy úgy nehezebben. Szóval LEHET, hogy akadályozza, de nem biztos. Kinek miként reagálja le a szervezete az ilyesfajta stresszelést.
2012. jan. 31. 11:46
 13/18 A kérdező kommentje:
Jól van,nyugi,nehogy rosszul legyél,a sima stressz is hat a peteérésre! :D Amúgy csak érdeklődtem,ezért van ez az oldal! Mi nem görcsölünk,és nem is fogunk még egy jó ideig,mert csak most kezdtük két hónapja! :P De azért MINDENKINEK KÖSZÖNÖM,AKI TAPASZTALATOT ÍRT,VAGY ÉRTELMES VÁLASZT! A többieknek is köszönöm,hogy reagáltak a maguk sajátos módján... :)
2012. jan. 31. 12:07
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem vagyok rosszul, és nem is az érdeklődés zavar, hanem ez a szélsőséges látásmód. Amúgy nem tudom, lehet, hogy te úgy érzed, hogy nem vagy rágörcsölve, de szerintem meg igen. Ha nem lennél rágörcsölve erre az egész témára, akkor nem tennél fel naponta vagy 10 kérdést ezzel kapcsolatban. Spontán peteérés, rendes peteérés, beágyazódás tünetek, és még sorolhatnám. Nagyon sok kérdést láttam tőled az elmúlt hónapban. Élnéd az életed, szeretnétek egymást a pároddal, és kész. Max megkérdeznél 1-2 dolgot, de nem ennyit.

És ezt most nem azért mondom, mert zavar, hogy folyamatosan kérdéseket teszel fel, mert nem zavar, azért van ez az oldal, és mindig szívesen is válaszolok Neked, csak tényleg azért jegyeztem meg, mert már ez is egyfajta rágörcsölés, hisz mindig ezen a témán rágódsz.

2012. jan. 31. 13:18
 15/18 A kérdező kommentje:
Rengeteg kérdésem van ezzel a témával kapcsolatban,és lesz is! Holnap nem írok,megígérem fel sem lépek erre az oldalra! ;) De ettől függetlenül,ha hiszed,ha nem,nem érdekel,hogy most leszek-e terhes,vagy két hónap múlva! És szerintem ez természetes,hogy szeretném felkészíteni magam arra az esetleges alkalomra,amikor kiderül,hogy babát várok! Legalább nem leszek ideges dolgokon,és rohanok egyből az orvoshoz mindenféle hülyeséggel,és nem veszek tesztet felslegesen naponta csak azért mert nem jött meg! Sokat lehet informálódni innen,és nem mindenkinek van ott anyuci,akivel meg tud beszélni dolgokat,hogy milyen is kismamának lenni,mire készüljek! Tudod én 30 évesen nem szégyenlek kérdezni,és már megtanultam,hogy az emberekre rá kell hagyni,gondoljanak amire akarnak,én tudom mi a helyzet,és ez a lényeg! Ahogy azt is tudom,hogy most is meg fog jönni,és baromira nem érdekel! Ha még nem jött el a baba ideje,akkor nem jött el,ha a fejem tetejére állok,akkor sem leszek terhes! Nem rajtunk múlik,mi megtesszük amit lehet! Ovut nem számoltam,csak utólag tudtam meg mikor volt! Nem hőmérőzök,nem teázok,nem voltam még gyertya állásban sem,csak szimpla szex!
2012. jan. 31. 13:36
 16/18 anonim ***** válasza:

Kedves előző!szerintem nem ugyanazt értjük rágörcsölés alatt.

Ha valaki az első terhessége előtt áll sok mindent nem tud és nyilván izgatott is!Ilyenkor az ember figyeli a testét és az esetleges változásokat!Nem vagyunk egyformák abban,hogy hogyan éljük meg mindezt.

Nekem a babám 2.hónapban összejött,annyit tudtam,hogy mikor nyúlós nyákom van az a jó időzítés.És utána én is vártam,hogy menzi előtt milyen tünetek jönnek.Nem hiszem,hogy ettől görcsösen akartam volna valamit!

Azért van ez az oldal,ahogyan írtad is,hogy kérdezzünk!A kérdezőt most ilyen dolgok foglalkoztatják,mivel babát szeretne és aki akar az válaszol neki.

2012. jan. 31. 13:37
 17/18 anonim ***** válasza:

3. vagyok.

Nyilván a rágörcsölés, sem pszichológiai, sem fiziológiás folyamatként nem állja meg a helyét. Fiziológiásan a rágörcsölés a sikertelenségből eredő stressz, pszichésen ugyanez. A "rágörcsölés" maximum gyik-en létező fogalom, meg mondjuk ha valaki ezt a bevonzom amit gondolok mantrát hajtogatja, akkor.

Azt, hogy a kérdező pusztán érdeklődő-e vagy esetleg szorong is a teherbeesés miatt, az pusztán a tényből, hogy sokat kérdez, nem derül ki.

2012. jan. 31. 14:15
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. febr. 2. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!