Így meglehetősen nagy az esély a terhességre, ugye?
Figyelt kérdés
és igen, hülyeséget csináltunk a barátommal, amiért nagyon szégyenlem is magam. szeretkeztünk óvszerrel, elment, lehúztuk az óvszert, megtöröltük egy zsepivel a péniszét, majd folyatattuk gumi nélkül,de mielőtt elment kivette.
ezután találtunk még egy gumit, megint elment, majd ezután megint gumi nélkül csináltuk, de mielőtt elment szintén kivette-
2012. jan. 31. 00:32
11/20 A kérdező kommentje:
magyarul..terhes vagyok?
2012. jan. 31. 00:49
12/20 anonim válasza:
Ha nem kamu a kérdés, elég nagy az esélye, igen...
13/20 anonim válasza:
Miért csináljátok egyszer gumiban, ha utána nem? Annyira idióta vagy és remélem terhes is...
14/20 anonim válasza:
Ja és még ahhoz is sík hülye vagy, hogy elmenj eseményutániért...TAPS VIHAR!!!
15/20 anonim válasza:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
(Ha a kérdés igaz lenne, nem írnál olyanokat, mint " :D ".)
16/20 anonim válasza:
Utolsó, én is pont ezt írtam 00:43-kor :)) De aztán rájöttem, hogy végülis simán lehet valaki ennyire degenerált, hogy még ezt sem veszi komolyan, és csak röhögcsél az egészen... :D
18/20 anonim válasza:
Nagyjából 30% az esély védekezés nélkül is. Ez nálad valamivel kevesebb, de elég speciális az eset, biztos nincs róla statisztika. Egy biztos: Egyszer még elég könnyen megúszod, de sokszor csinálod, biztos nem fogod!
19/20 anonim válasza:
Annyira rálehet ismerni ennek a betegnek a stílusára....Ha valaki meggyanúsítja,hogy kamu a kérdése,rögtön köpködni kezd!Aztán meg lelép!Emlékeztek lányok?Volt ilyen,hogy:"a szülei elutaztak ő a barátjánál volt és terhes lett!Aztán majd jön a mamája ,vele mindent meglehet beszélni...mindig ilyen "szánom-bánommal"kezdi,aztán lelép kitalálva egy új baromságot!Nem értem,miért nincs kitiltva innen!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!