Lehet terhes vagyok, ha kihánytam a gyógyszert?
Gracialt szedek,és most volt megvonásos vérzésem.Pénteken lett vége a gyógyszermentes szünetnek és kezdtem el újra szedni a gyógyszert!Csütörtökön már nem volt meg igy lefeküdtem a barátommal és belém is élvezett! igen ám de miután pénteken bevettem a gyógyszert(elkezdtem az új levelet) rá félórára nagyon rosszul lettem és kihánytam!Aznap már nem tudtam még egyet bevenni ,mert csomószor hánytam.Lehetek terhes?mert a tájékoztatóra az van van irva ,hogy ugye ez elfelejtett tabletának minősül és ha az elötte lévő héten közösült ,lehet terhes :S
ez igaz?akkor most menjek 72órásiért?
Menj el a tabiért!! Azonnal!
Remélem nem leszel terhes :(
A gyógyszer bevétele utáni 3 óráig ha hánysz vagy megy a hasad, nem tökéletes a felszívódás, nagy a tehrbeesés kockázata. A legtöbb nem kívánt terhesség fogamzásgátló mellett így jön létre, vagy ha elfelejtik bevenni.
Mellesleg a spermiumok 72 óráig életképesek a hüvely savas hatása miatt, így elméletileg lehetsz terhes.
Javasalom, hogy lefekvés előtt vedd be mindig a gyógyszert, így kicsi az esélye hogy hánysz vagy hasonlók. Szeritem is menj tablettáért, ne adj esélyt maganak az abortuszra, egész életedre rányomja a bélyegét! ezt a kis kellemetlenséget meg jövő hétre elfelejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!