Miért kellett mennetek lombikra? Nekem nincs peteérésem. Ezzel mehetek a meddőségibe?
ha nincs peteérésed,az még nem akkora gond.
A nőgyógyid elküld vérvételre,és lehet hogy már ot kiderül mi miatt nincs(pl.magas prolaktin)
Ír rá gyógyszert amit 1-2 hónapig ha szedsz,akár rendbe is jöhet,de ha nem írhat még Clostylbegyt-et ,ezt 3 hónapig lehet szedni,és ha ennek ellenére sincs,akkor meddőségi intézet.
Én ezzel a sorrenddel próbálkoznék...
Nem hiszem hogy egyből lombikkal kellene kezdenetek. Hormon szinteket néznek előbb vérből, majd gyógyszeres kezelés, lehet hogy Clostylbegyt három hónapig - közben uh-os ellenőrzés. Így ha nincs el záródva a pete vezetéked, simán lehetsz állapotos. Minden bele:-)))
Egy lombikos aki kis mami:-))))
És ha véletlen kiderül valami gebasz a hormonjaiddal (pl. PCOS vagy IR, pajzsmirigy) akkor érdemes endokrinológushoz menni, azt kezelni és akkor spontán jöhet a baba.
Én is először a hormonjaimat tetettem rendbe, addig hanyagoltam a nőgyógyászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!