Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Barátcserje kapszulát...

A Barátcserje kapszulát hogyan szedjem? Gátolja a peteérést?

Figyelt kérdés

A tájékoztatóból nem derül ki, csupán annyi, ha szükséges, akkor ne 2x1-et, hanem 2x2-t, ill. később a szintentartó adag is elég.

Azt kiderítettem, hogy a ciklus első napjától kell szedni, ill. abba kell hagyni terhesség esetén.

Olvastam itt, hogy a progeszteron "roncsolhatja" a petesejtet peteéréskor. Végülis a gyógyszereket is a peteérés után kezdik szedetni indokolt esetben a 17. naptól.

Tegyetek helyre!

2009. máj. 30. 11:20
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Tudtommal segíti a tüszőrepedést ha a prolaktin nincs rendben. Én szedtem az egész ciklusban, igaz nem a legelejétől de még pé előtt jóval és most a pocimban rugdos a babám. Arra sajna nem emlékszem már hogy hogyan szedtem. Elvileg jótékony hatással van a ciklusra.

Ezt találtam neked, valahol kicsit lejjebb van.

[link]

2009. máj. 30. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!