Érdemes így hőmérőzni, vagy teljesen értékelhetetlen az eredmény?
Üdv a klubban! :-)
Én ma reggel írtam ki egy döbbenetesen hasonló kérdést, legalábbis a téma ugyanez volt.
Annyi a különbség, hogy nekem fiam van és ő ébreszt össze-vissza, aminek köszönhetően a hőmérőzés elég furcsán alakul.
Én elkezdtem, még most lesz peteérésem, de cikk-cakk-os már most a görbém.
Ez a kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Én is fel akartam adni, de arra biztatnak, hogy hőmérőzzek tovább, ha bírok. Nem kerül semmibe, plusz munka sem igazán van vele, úgyhogy folytatom. De nem sok jót látok a görbémben, mert az addig rendben van, hogy lehet már az elején is ennyire hullámzó, de én hőmérőztem az első baba előtt fél éven át és tök egységes volt az ébredési hőm, peteérésig szinte függőleges volt a vonal, előtte leesett, következő nap jól felment és ott is maradt, majd mensi előtti napon leesett.
Most meg... :-S
Egyébként én is attól tartok, hogy nincs peteérésem. Tudni kell, hogy nekem még csak hat hónapos a fiam, de már most kistestvért szeretnénk, mert nekünk így lenne jó. Négy hónapja menstruálok, de nem tudom, hogy visszatért-e már a peteérésem.
Szerintem neked van, ha az ovu teszted pozitív.
Nekem még az is negatív, ma vagyok a 12. napon. elvileg még holnap pozitív lehet, kíváncsi vagyok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!