Meddig lehet a reggeli első vizeletet felhasználni tesztelésre, hogy jó legyen?
Figyelt kérdés
Vasárnapra nem várom. Hihetetlenül feszülnek a melleim és hatalmasak. Mar voltam terhes (sajnos elvesztettem a babát) és pont innen tudtam, hogy terhes vagyok. Most is ugyanúgy fáj. Reggel korán kellett kellnem, de nem volt tesztem. Kb reggel 7-kor elraktam, letakartam és csak fél hatra sikerült hazaérnem, akkor csináltam. Negatív! Ez most valós lehet???2009. máj. 29. 20:13
1/7 anonim válasza:
Talán még korán teszteltél! Ne csüggedj! Próbáld újra pl. vasárnap.
2/7 anonim válasza:
Szerintem is korán teszteltél! Pár nap múlva csinálj még egyet! Nagyon drukkolok ...szerintem simán lehet baba ;-)
3/7 A kérdező kommentje:
Jaaj, nagyon kedvesek vagytok! Én is nagyon szeretném ha csak korai lett volna a tesztelés, de a multkor, amiutan ilyen eddig nem latott méreteket öltött és iszonyatosan elkezdett fajni a mellem, egy nappal mar teszteltem és pozitív lett. Igaz az csak a nemvárt után egy nappal volt. Remélem én is!! Köszönöm a bíztatást!!
2009. máj. 29. 22:36
4/7 anonim válasza:
Szia! Nagyon korai volt ez még :) A másik meg, hogy csalhat az eredmény ha ott állt a vizelet majdnem 12 órát. Vegyél egy Qupido tesztet és csináld meg vasárnap reggel vagy ha bírod akkor hétfő reggel :):) Remélem tudtam segíteni, szurkolok, hogy baba legyen :)
5/7 anonim válasza:
sztem el lehet tenni a vizeletet, mert a hcg nem párolog el belöle. lehet korán csináltad.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a bíztatást. Bár még nem jött meg és nem is teszteltem, a hőm leesett 3 tizedet :(. Lehet, hogy most csak túl aktívak voltak a pms hormonok. Majd talan következő hónapban...
2009. máj. 30. 13:49
7/7 anonim válasza:
A hő 3 tizedes leesése tényleg többet számít, mint hogy nem jött meg? Én tuti, hogy tesztelnék mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!