Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szex után pisilni kell, ez...

Szex után pisilni kell, ez rendben van így?

Figyelt kérdés
Érdekes,közben nem érzem,persze nem azzal vagyok elfoglalva,de utána mindig nagyon kell! Ez most zavar,mert babát szeretnénk,és nem tudok 5 percnél tovább feküdni! :D
2012. jan. 27. 16:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig kell, hátrahajló méhem van ráadásul (ami ugye állítólag nehezíti a teherbeesést), mégis mindkétszer elsőre terhes lettem.
2012. jan. 27. 16:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt hittem ezzel csak én vagyok így! :D
2012. jan. 27. 18:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is mindig kell!

Elsőre összejött a baba! Nem pihentem, nem álltam gyertyába, hanem rohantam!:))

2012. jan. 27. 20:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekünk eddig ez a 2. próbálkozós hónapunk,de próbálok legalább 5 percig feküdni! :D
2012. jan. 27. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:

És ha előtte elmész pisilni?

Nekem is ez volt, aztán úgy intézem hogy mielőtt ráugranék a férjemre, elosonok gyorsan pisilni, aztán van úgy hogy el is alszunk utána, és csak reggel kelek fel :)

2012. jan. 28. 22:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Már próbáltam,nekem akkor is pisilni kell utána! :D Azért köszönöm! :)
2012. jan. 30. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!