Ciklusom 24. cn teszteltem egy halvány pozitív hsg-tesztet. De eléggé aggaszt, hogy szúr a bal oldali petefészkem, és néha a jobb oldal is, ilyen apróbb- néha erősebb szurkálásokat érzek. Ez, normális ilyenkor?
Figyelt kérdés
Ez, normális ilyenkor? Egyébként kedden kéne még csak megjönni a mensimnek, bár nem tudok, hanyadik DPO-n lehetek, mert pont ebben a ciklusban nem mértem a hőmet2009. máj. 29. 17:49
1/3 A kérdező kommentje:
Hcg- Bocsi
2009. máj. 29. 17:50
2/3 anonim válasza:
szio.
nekem is szur neha,meg a mehemben olyat erzek mintha izomlazam lenne,azt olvastam hogy ez normalis,te se aggoj en sem teszem.
4hetes kismam.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, szépen a megnyugtató választ
2009. máj. 30. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!