Van valakinek olyan érzése peteéréskor mintha felfázott volna? Ez normális? Nem a petefészekszúrkálásra gondolok, hanem olyan felfázós, gyulladásos fájdalomra.
tudom,hogy ez nem volt kérdés,de az ovu tesztet nem célszerű reggel csinálni
N
Elso valaszado vagyok: Kedves 11:50-es valaszado. Igazad van tudom, csak nallam kicsit erdekes a helyzet mert sajnos gyerek korom ota rengeteg vizet iszom. A mindenem a viz (minimum napi 4 liter) :) Emiatt sajnos sosem lett pozitiv estefele az ovutesztem mert egyszeruen olyan hig volt a vizeletem. Probaltam kb 2 oran keresztul nem inni de szo szerint majd kiszaradtam mert nem ezt szoktam meg, mar par nap mulva a szam szele is berepedt, na ekkor talan erosodott a tesztvonal de meg mindig tul hig volt a vizeletem. Ekkor dontottem igy, hogy ez nem fog igy menni. Igy vettem egy doboz clear blue ovulacios tesztet mert azon azt irta, hogy reggel is elvegezheto amennyiben az ember nem megy 4 oran keresztul wc-re. Ezert sajnos nekem csak reggel lesz pozitiv. De teljes mertekben igazat adok neked es estefele vagy keso delutan a legjobb, csak sajnos en egyszeruen kiszaradok es wc-re is rengeteget megyek delutan, napkozben a sok folyadek miatt amit iszom es ezert nem vallik be nekem. Most is itt van mellettem egy nagy uveg viz. :)
Kedves kedezo legyszi ne haragudj, hogy most nem a kerdesre valaszoltam csak igy ideirogattam. Kivanom neked, hogy hamarosan pozitivat tesztelj.
Utolsó válaszolónak! De jó hogy ennyit tudsz inni, én nagyon keveset iszok sajnos, nem figyelek oda rá!
Köszi lányok a válaszokat! Már kezdem unni ezt a fájdalmat ma van a tüszőrepim, mert tegnap +-at teszteltem, ma este már negatív, de még mindig nem múlik.
Na mindegy azt hiszem elmegyek az orvoshoz.
Köszi mégegyszer!
11.50 vagyok
Szerintem nem kell orvoshoz menned.
Tüszőrepedés után nekem is féj még pár napig,aztán elmúlik.De egyébként én a ciklus 2.felében többször érzek nyomásféleséget is a petefészkem körül.Viszont az első felében nemnagyon
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!