Melyik terhességi teszt 10-es érzékenységű?
Figyelt kérdés
Légyszi javasoljatok ilyet, mert én edig csak 25-össel találkoztam, és amikor mondtam a gyógyszertárban, hogy 10-est szeretnék, úgy néztek rám mint egy ufóra, nem tudták miről beszélek. Előre is köszi.2012. jan. 25. 20:36
1/6 anonim válasza:
Ezeket találtam hirtelen:
Amazon 10mlU/ml
Qupido: 10 mlU/ml
Midstream (sötétkék): 10 mlU/ml
Pregimax Plussz: 10 mlU/ml
Gólyahír: 10 mlU/ml
Acon (vitani.hu) : 10 mlU/ml
2/6 anonim válasza:
:D Én is jártam így, amikor el kellett magyaráznom a patikában az eladónak, hogy teszt és teszt között is van különbség!!! :D
3/6 anonim válasza:
Bocsánat, lemaradt, hogy a netről lehet rendelni jó áron a fastest.hu- ról is.
4/6 anonim válasza:
DM-ben kapható margarétamintás is az (tapasztalat;)) és 370 Ft körül van.
5/6 anonim válasza:
Én a vateráról rendeltem,nagyon olcsó és jó,nekem ovu utáni 10.napon pozitív lett a tesztem.
13hkm
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi lányok a segítséget, azt hittem, hogy csak én járhatok így a gyógyszertárban, de ezek szerint máshol is van ilyen :-)
Vateráról készülök rendelni most, és neked kedves kismami jó babavárást! :-) Remélem hamarosan nekünk is sikerül :-)
2012. jan. 26. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!