Akinek sikerült teherbe esni volt beágyazódási vérzése? Milyen volt, mikor és mennyi?
Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 07:13
11/12 nini24 válasza:
Sajnos megjött! :(
De így legalább mehetek vérvételre, hogy kiderüljön végre mi van velem, hogy 2-3 havonta menstruálok! :(
12/12 A kérdező kommentje:
Ne legyél elkeseredve!Majd jön ha jönni akar!Nekünk 1,5 évbe telt!Minden hónap várakozással telt, vajon most sikerült?!Aztán pffff.... nem!Aztán az egyik hónapban teljesen más körül forgott az agyam, nem foglalkoztam a babával.Véreztem egy kicsit gondoltam beágyazódási vérzés lehet,de nem vettem komolyan!Azt mondtam nekem nincs akkora szerencsém.Nem is jött meg, gondoltam késik mit álltalában és teszteltem és pizitiv lett!
2009. okt. 18. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!