Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hülye kérdés, de járt...

Lehet hülye kérdés, de járt már valaki így, vagy hallott ilyenről?

Figyelt kérdés
Szóval tegnap reggel arra ébredtem, hogy eszméletlen hányingerem van, aztán hasmenésem volt egész délelőtt, délutánra elmúlt, de az émelygés megmaradt. Ma reggel ismét arra ébredtem, hogy iszonyú hányingerem van és amikor kinyitottam a hűtőt, azt hittem elhányom magam, mert valahogy minden szagot iszonyú erősen érzek, tegnap is így voltam már. 19-én volt peteérésem, lehet, hogy ez baba miatt van? Ja még annyi, hogy hőemelkedésem volt tegnap, de nem ment feljebb 37,3-4nél.
2012. jan. 25. 08:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hát tesztelj egyet, de inkább vírus lesz ez. Drukkolok azért! :))
2012. jan. 25. 10:56
 12/20 anonim ***** válasza:
79%
Ha a tüneteid terhesség okozza (akkor egyrészt gyorsan ágyazódott be,v agy nem akkor volt a peteérésed), akkor a hormonszint emelkedése váltja ki, és a tesztnek is ki kell mutatnia. Ha nem, akkor nem. A tünetek összefüggenek a hormonszinttel. Szerintem nagyon korai. Sajnálom. De remélem, elnézted a peteérést, vagy ilyesmi, mert akkor lehet baba. 5-6 nap alatt azonban korai a beágyazódás... nem valószínű a terhességed. Inkább lelki okokra vezetném vissza.
2012. jan. 25. 11:00
 13/20 A kérdező kommentje:
Lányok!Mi még nem is próbálkozunk a babával, megszakítással védekezünk a párommal, mert nemsoká babát szeretnénk. Nem keresem a tüneteimet tényleg. Egyébként lehet előbb volt peteérésem, mert nekem többször van havonta, nőgyógyász se érti, hogy miért, de azt mondja, nem gond.
2012. jan. 25. 11:06
 14/20 anonim ***** válasza:
18%
Lehet nem virus,velem pont igy volt amikor teherbe estem,a párommal 24 én voltam és ,már 26 éreztem a tüneteket,biztos voltam benne,h terhes vgyok pedig csak 2 np telt el.
2012. jan. 25. 12:52
 15/20 A kérdező kommentje:
és milyen tüneteid voltak. Egyébként az, hogy azt írják 7-10 nap a megtermékenyülés, az gondolom nem törvényszerű, hanem átlag. és teszteltél is rögtön? vagy csak amikor kimaradt?
2012. jan. 25. 13:02
 16/20 anonim ***** válasza:
Nyilván nem törvényszerű, de mondjuk semmi esetre sem 2-3 nap, hogy utána a hormonok elérjék azt a bizony tünetképző szintet. A te esetben pedig így kellett volna lennie, hacsaknem volt korábbi peteérésed. Drukkolok azért. :)
2012. jan. 25. 13:53
 17/20 A kérdező kommentje:
hát igen, nem lehet tudni. 19-én volt elvileg "papíron" peteérés és ugye tegnapig csak 5 nap telt el, de ha mondjuk 17 vagy 18-án volt, akkor már meg is van a 7 nap, szóval...
2012. jan. 25. 14:01
 18/20 anonim ***** válasza:

Még az a 7 nap is kevés ezekhez a tünetekhez. Megtermékenyülés után kb. 7-10 a beágyazódás. A bizonyos HCG hormon, ami ezekért a tünetekért felelős lenne, csak ezután kezd el termelődni, de az is több nap, mire eléri azt a szintet, hogy már tüneteket okoz. Nem olyan, hogy megkezdődik a beágyazódás, aztán már rosszul vagy...

A hőemelkedés pedig igaz lehet szintén jele a terhességnek, de annak is, hogy vírus bujkál benned.

Nekem is volt ilyen típusú vírusos megbetegedésem, hogy vagy 3 napig rossz volt a gyomrom, szédültem is, hőemelkedésem volt, de például hasmenés nem is jelentkezett egyáltalán. Úgyhogy az nem jelent semmit, hogy a hasmenésed elmúlt, de az émelygés megmaradt.

Ahhoz képest, hogy nem vagy rágörcsölve, eléggé a terhességet próbálod belemagyarázni.

Mert ok, lehetséges ha csak megszakítással "védekeztek", de akkor is inkább várd ki a végét, és ha már késik, akkor kezdj el gondolkodni a terhességen.

2012. jan. 25. 15:08
 19/20 A kérdező kommentje:
nem magyarázom be magamnak, ne higgyétek ezt. Csak amikor volt ilyen bajom, nem múlt el ilyen hamar és nem émelyegtem meg nem voltam érzékeny a szagokra és nem volt hányingerem. Tegnap is ma is szúrt a jobb petefészkem, ami megint furi.. ezért jutott eszembe egyáltalán ide írni
2012. jan. 25. 16:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Légyszíves írd meg a végeredményt!!!!!!
2012. jan. 25. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!