Lombik beültetés volt 2hete, ma tesztelt, és pozitív lett, akkor terhes?
Figyelt kérdés
nem tudom mivel kezelték előtte(csak azt tudom,hogy injekciót kapott),most akkor a babát mutatta ki?2009. máj. 28. 19:28
1/4 anonim válasza:
szio.
Ezt igy onnmagaban nem lehet megmondani.
Keves az info.Ha hcg tartalmu injekciot kapott(tuszorepi szuri)akkor lehet attol is pozitiv a teszt.
nem tudod veletlenul melyik nap kapta azt az injekciot?es milyen szurit?
2/4 anonim válasza:
Szerintem ha 2 hete volt a beültetés akkor már terhességre utal a teszt.A tüszőrepi szuri 8-9 napig adhat téves eredményt.Gratula!
3/4 A kérdező kommentje:
holnap megy vérvételre,de ma csinálta a tesztet..Én is remélem,hogy sikerült teherbe esnie,már nagyon régóta akartak babát.
2009. máj. 28. 20:15
4/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem is 2 hete volt beültetésem (Szombaton lesz 2 hete), ma teszteltem én is, erős + lett!!! De kedden is teszteltem, az is +, csak alig látszik.
Szerintem ezt már nem a tüszőrepesztő produkálja!
Gratulálok !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!