Ki nem várja február 2-3 körül?
Szia!
Én úgylátom, hogy későn csináltad az ovulációs tesztet. Szerintem 19. én volt peteérésed. Utánna felugrik a hő.
Ha feljebb megy kb 37-re vagy felett, akkor nagyon biztos, hogy terhes vagy. Addig csak bizakodhatsz.
Jajj! most látom csak igazán, hogy az gyógyszer volt és nem teszt.
BOCSI
10- es válaszoló!
Nem csináltál ovu tesztet?
Lehet, hogy aznap volt ovud, de az is lehet, hogy egyáltalán nem volt, bár azóta szépen fent van a hőd.
Várj még egy-két napot.(Könnyű azt mondani, nekem mostanában az életem fénypontja a reggeli hőmérőzés...)
Az nem igaz, hogy 37 fölé kell mennie terhesség esetén a hőnek. Fent kell maradnia a basic line fölött. De ez is csak akkor lehet támpont, ha már késik a mensi pár napot.
Nekem van, hogy a mensi harmadik napján esik le, addig fent van.
Zsiráf, miért gondolod, hogy nincs reményed a hónapban?
Tök jól fent van a hőd, és még azért van néhány napod a ciklusból. A leesés miatt ne aggódj, terhesség és nemterhesség esetén is előfordul.
De miért ilyen alacsony az alaphőd? Szedsz valami gyógyszert? Nincs a pajzsmirigyeddel gond? Az okozhat ilyen alacsony alaphőt.
Valaki tévhitben van a hőmérőzést illetőleg!
Nem a nap fénypontja, hanem egy jel, hogy hol tartok! Szerintem nézz utánna, mielőtt ilyeneket válaszolsz?
15-ös
Te milyennek látod a hőgörbét? Én szerintem annak feljebb kellene mennie, ha baba lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!