Lehetek terhes még így is? Egész hó-ban nem védekeztünk a barátommal. 4 nappal hamarabb jött meg a menzim..
Figyelt kérdés
De első két napban nagyon sok folyt és élén piros színe volt az utóbbi 2 napban meg elég gyenge vérzésem volt. de semmi barnázás.
Azt olvastam az egyik cikkbe,hogy ha legalább 2 napig tart a menzid és élénkpiros színű akkor nem lehetsz terhes.Nekem 4 napig taartott és élénk piros volt még a végén is.Lehetek terhes?
2009. máj. 28. 13:43
3/5 anonim válasza:
Szerintem se. ha megjött akkor én sem tartom vszínűnek. De egy teszt nem drága, sztem csinálj egyet.
4/5 anonim válasza:
Hello!
Sok nőt ismerek akik a terhesség ötödik hónapjáig menzeszueltek.Az viszont biztos,hogy eltért a megszokottól.Szóval nem 100% ,hogy nem vagy terhes,érdemes menstruáció befejezte után egy tesztet csinálni
5/5 anonim válasza:
én egyszer régen ugy voltam terhes hogy nem is tudtam mert 2 x is megjött szinte rendesen, tesztem neg lett, és a doki már 12 hetes babát látott..
32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!