Kedden volt nagyon erős ovufájdalmam.Együtt voltunk vasárnap,kedden és szerdán is.Viszont még ma is elég sok folyásom van.Probálkozzunk még ma is?Ez lenne az utolsó nap,hogy együtt lehetnénk mert kedden megyünk a vizsgálatokra és elötte 5napig no szex:(
2009. máj. 28. 09:51
1/7 anonim válasza:
Hát akkor hajrá!!!!
Ártani nem fogtok vele semmiképpen, úgyhogy fix, ami fix még használjátok ki ezt a napot is!
2009. máj. 28. 10:11
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,akkor még ma is beleadunk mindent!!!
Ha végre most sikerülne,több mint egy év sikertelenség után és kedden mindnféle vizsgálat lesz(Tapolcán a Reprodukciós Intézetbe)azzal nem ártanának neki,illeteve akkor már látnának v.mit?
2009. máj. 28. 10:15
3/7 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy látnak, de nem biztos. Akkorra talán már elkezd beágyazódni a baba, ha megfogant. Vérből talán ki tudnak mutatni valamit akkor is, ha még nem ágyazódott be, mert a hCG termelés már ekkor beindul a magzatkezdeményben.
2009. máj. 28. 10:37
4/7 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy milyen vizsgálatokat csinálnak ilyenkor, érdemes rákérdezni, hogy mi történik akkor, ha esetleg közben spontán összejön a baba. Sajnos jövő héten kedden még lehet megállapítani a terhességet, nagyon korai lenne.
2009. máj. 28. 10:37
5/7 anonim válasza:
Utolsó válaszoló vagyok, szóval azt akartam írni, hogy nem nagyon lehet megállapítani szerintem. Az ovuláció után 7-12 nap a beágyazódás, neked épp egy héttel korábban voltak az ovulációs fájdalmaid ( bár azért ez nem mindig megbízható ám. Sokszor több alkalommal is próbálkozik a szervezet, mire megtörténik a tüszőrepedés. LH teszt? )
2009. máj. 28. 10:44
6/7 anonim válasza:
Ha ez első kivizsgálás, akkor gondolom UH lesz, vérvétel, férjednek spermaviszgálat - ezért kell házaséletmentesen mennetek! :)
Ezek nem ártanak a babónak ha megfogant egyik sem.
szerintem nem lesz gond, de azért kérdezd meg az elején, hogy mik lesznek, az a biztos!
2009. máj. 28. 11:38
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Pár hónapig használtam az LHtesztet,de mondjuk úgy nem jött be,inkább figyelem a testem reakcióit!
Mindenképpen rákédrdezek,hogy milyen vizsgálatok lesznek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!