2 hónapos kisfiam, védekezés nélkül voltunk együtt. Izguljak?
Babám 2 hónapos, csak szopik. Menstruációm még nincs.
Férjemmel védekezés nélkül szoktunk együtt lenni.
Szerintetek mennyi az esélye, hogy menstruáció nélkül, igény szerinti szoptatással újra terhes legyek?
Volt valaki aki így lett babás újra?
Gyógyszert nem szeretnék szedni, az óvszerre meg allergiás vagyok :(
Gratulálok.
Nem tudom számszerűen az esélyeket, de remélem szeretnétek babát, mert az esély megvan rá.
Elég nagy esélyed van, mert a szoptatás NEM fogamzásgátlás, az ELSÖ peteérés az elsö menzesz ELÖTT van, tehát azelött teherbe eshetsz, hogy megjönne a vérzésed.
Ha valaki nem akar gyereket, akkor mindenképpen fontos, hogy védekezzen, mert különben nagyon hamar meglepetés éri öket. (És a megszakitás SEM védekezés).
Lézezik olyan gyógyszer is, amit lehet a szoptatás alatt szedni, meg olyan óvszer is, amire nem vagy allergiás, mert más alapanyagból van, illetve más bevonat van rajta.
Egyébként ha itt kicsit olvassgatsz, éppen a múlt héten volt legalább 3 ilyen eset, hogy szoptatás alatt pár hónapos babával lettek terhesek.
Köszi a válaszokat!
Azt KICSIT sem bánnánk ha jönne a Tesó :)
Orvosom szerint nem gond ha hamar teherbe esem.
Tesóm gyerekei között is 14 hónap van és minden okés volt
Szóval nem azért írtam mert nem akarok újra terhes lenni, hanem pont fordítva!
38 éves vagyok, szeretnénk még tesót a picinek és nem szeretnék kifutni az időből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!