Van olyasvalaki, aki gyakori bakteriális (E. Coli, E. faecalis) fertőzés, és állandó hüvelygyulladás mellett teherbeesett?
Szia!
Én nem teljesen ilyen helyzetben, de azért hasonlóban vagyok:( 5 hetesen kiderült, hogy hüvelygombám van:S Szerintem így is estem teherbe. És egész terhességem alatt végigkísért sajnos:( (Most is azzal küzdök.) Ideig-óráig hatnak a gyógyszerek, már nem tudom mit tegyek. Amúgy szerencsére épp szüléskor nem volt Candidám, így a kislányom nem kapott el hál' Istennek semmit. Neked mik a tüneteid? És viszkedtem:(
Sok szerencsét, és mielőbbi gyógyulást, hogy sikerülhessen a baba:)
Ja! És most nem tudok semmi olyat tenni, mert még szoptatok!
4,5 hós a kislányom
Nekem a terhességem eleje óta kiderültek pont ezek, hogy így estem -e teherbe - valószínű - igaz nem voltak előtte igazán tüneteim.
Végig aggódtam a terhességet, hál isten zárt voltam végig, és semmi probléma nem lett ezekből a bacikból se nekem, se a babámnak. Ja és antibiotikumot sem kaptam rá terhességem alatt - az orvos szerint teljesen felesleges, csak szülésnél kellett az antibiotikum.
A babám itt alszik 5 hónapos.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Azért valamelyest megnyugtató, mivel nekem is azt mondták orvosok, hogy amíg ez nincs kikezelve, addig nem is eshetek teherbe. Az állandó hüvelygyulladás azt jelenti, hogy legtöbbször a kenetvételkor a nőgyógyász vérzést látott a hüvelyfalból és diagnózisként is legtöbbször úgy tüntették fel, hogy kóros vaginózis, a hüvely heveny gyulladása. Igazából nálam az a fő probléma, hogy nincs hüvelyflórám és eddig semmi sem segített ezt rendbe hozni. Így van az, hogy könnyen befészkelik oda magukat ezek a fránya bacik újra és újra. Végigcsináltunk egy Gynevac kúrát is, a floragyn valamelyik összetevőjére pedig sajna allergiás vagyok, így azt sem tudom használni.
A páromat nem zavarja a probléma...de én valamennyire féltem őt is, mivel azt olvastam valahol, hogy férfiaknál ezek a bacik prosztatagyulladást okozhatnak. Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!