Gyerekvallalas egyetem alatt?
szia!
ezt magyarországon is bevezethetnék :) szerintem ez nagyon jó dolog,vágj bele :)
Simán! Tök jó, hogy ilyen lehetőség van:)
Sok sikert a babásodáshoz:)
Ez tényleg szuper lehetőség! Én biztosan belevágnék.
Egyébként mi is az utolsó egyetemi évemben kezdtünk el próbálkozni, és 12 hónap kellett, mire összejött (sajnos nem maradt velünk), azóta már végeztem a sulival. Szóval, nincs garancia arra sem, hogy a következő hónapban már pozitív a teszt, bár kívánom neked, hogy hamar összejöjjön a baba! :)
A sógornőm a 3. év alatt vállalta be a babát. Év végén a szigorlatra úgy ment el, hogy aznapra volt kiírva, reggel megnézték, 2 ujjnyira nyitva, bement szigorlatozni, este meg mentek szülni. A Picur tudta, hogy anyának még dolga van. :))
Az utolsó évben meg volt segítsége, meg tényleg sokat volt otthon a diploma munka miatt és felmentést is kapott a mindennapi bejárás alól, csak meghatározták, hogy milyen órán hányszor kell részt vennie. Kitűnővel diplomázott. A gyerkőc 2 éves korában elment dolgozni, dolgozott pár hónapot, aztán megint terhes lett. De nagyon jó (ritka jó) munkahelyet talált, visszavárták. Úgyhogy a kisebbik 2 éves korában visszament dolgozni. A kicsi most lesz 3 éves, a nagy meg 5.
Az egyetemi bölcsi tényleg nagyon jó ötlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!