Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyerekvallalas egyetem alatt?

Gyerekvallalas egyetem alatt?

Figyelt kérdés
Kulfoldon elek es egyetemre jarok, a parom dolgozik nagyon jol keres es jo allasa van. Gondolkodunk hogy utolso evemre bevallaljunk e az elso babankat. Nekem az egyetem kb heti 10-12 orat vesz igenybe, de ez utolso evre vszinu kevesebb lesz mivel a diploma munkara koncentralok. Az egyetemnek van bolcsije ahova 3 honapos kortol lehet vinni a gyereket es vigyaznak ra mig nekem van oram. Mit gondoltok? Volt mar valaki hasonlo helyzetbe?
2009. máj. 26. 23:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

szia!

ezt magyarországon is bevezethetnék :) szerintem ez nagyon jó dolog,vágj bele :)

2009. máj. 26. 23:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ebben az esetben én azt mondom vágj bele. Fiatal vagy, van rá lehetőséged, anyagilag, lelkileg, időzítésként is tökéletes. Örülök, hogy van aki így gondolkozik :) Sok sikert a mielőbbi teherbeeséshez :)
2009. máj. 26. 23:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Simán! Tök jó, hogy ilyen lehetőség van:)

Sok sikert a babásodáshoz:)

2009. máj. 27. 01:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez tényleg szuper lehetőség! Én biztosan belevágnék.

Egyébként mi is az utolsó egyetemi évemben kezdtünk el próbálkozni, és 12 hónap kellett, mire összejött (sajnos nem maradt velünk), azóta már végeztem a sulival. Szóval, nincs garancia arra sem, hogy a következő hónapban már pozitív a teszt, bár kívánom neked, hogy hamar összejöjjön a baba! :)

2009. máj. 27. 08:11
 5/6 anonim ***** válasza:

A sógornőm a 3. év alatt vállalta be a babát. Év végén a szigorlatra úgy ment el, hogy aznapra volt kiírva, reggel megnézték, 2 ujjnyira nyitva, bement szigorlatozni, este meg mentek szülni. A Picur tudta, hogy anyának még dolga van. :))

Az utolsó évben meg volt segítsége, meg tényleg sokat volt otthon a diploma munka miatt és felmentést is kapott a mindennapi bejárás alól, csak meghatározták, hogy milyen órán hányszor kell részt vennie. Kitűnővel diplomázott. A gyerkőc 2 éves korában elment dolgozni, dolgozott pár hónapot, aztán megint terhes lett. De nagyon jó (ritka jó) munkahelyet talált, visszavárták. Úgyhogy a kisebbik 2 éves korában visszament dolgozni. A kicsi most lesz 3 éves, a nagy meg 5.

Az egyetemi bölcsi tényleg nagyon jó ötlet!

2009. máj. 27. 08:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi a biztatast, igen itt nagyon bababarat az oktatas, mivel sok anyuka jar egyetemre. Most leszek masodikas, szoval hamarosan el kezdenenk probalkozni es ha minden jol megy az utolso ev elotti nyaron mar anyuka lennek,szoval 4 honapot a nyar alatt akkor siman itthon tudnek lenni mig belerazodok.Hat remelem minden siman megy majd :) Koszi megegyszer a velemenyt es tapasztalatokat.Amugy biztos ha otthon is lenne ilyen bolcsi tobben be mernek vallalni, meg itt eleg sok tamogatast is kapnak a gyerekes diakok.Hat mas mint otthon
2009. máj. 27. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!