Mitől lehet? Ma vagyok a 15. napon, már két-három napja volt tojásfehérjés a folyásom, és a hasam is szurkált. Viszont ma reggel egy csepp véres foltot találtam a bugyimon! Nagyon megijedtem, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 2. 09:13
1/4 anonim válasza:
Szia! A tojásfehérjés folyás előjele a peteérésnek. Vannak akiknél peteéréskor előfordul vérzés. Lehet, hogy Nálad is ez történt. Szerintem nyugodj meg és ha kisbabát szeretnétek akkor most kell probálkozni.
2/4 anonim válasza:
Ne ilyedj meg,ma van a peteérésed!Örülj neki,hogy jelentkezett,nekem a dokim azt mondta,hogy ez jó,mivel így szinte biztos,hogy nincs elzáródva a petevezető! :-)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már több hónapja próbálkozunk, de ilyen még egyszer sem volt, igaz egy pár csepp vér volt csupán. Bízom benne, h. ez jó jel!
2008. ápr. 2. 10:49
4/4 anonim válasza:
a 2. válaszolótól kérdezném - bocsi- hogy mire mondta pontosan a dokid hogy azt jelenti, nincs elzáródva? Ha érzed a peteérést mint fájdalom vmelyik oldalon vagy a folyás állagából ítélve? Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!