Mitől lehet az, hogy a méhem körül szúrásokat érzek pár napja? Rövidek, de azért tud fájni. Szeretnék teherbe esni, lehet ez annak az oka is? A ciklusom 27. napján vagyok.
Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 19:52
1/7 anonim válasza:
Akár beágyazódás is lehet!
Mensi előtt is szoktál ilyet érezni?
Teszteltél már?
2/7 A kérdező kommentje:
most érzem elször, mensi előtt nem szoktam idáig, tesztet csak pár nap múlva csinűlok, akkor kellene megjönnie, remélem nem fog:)
2009. máj. 26. 21:29
3/7 anonim válasza:
Én is kb így vagyok ezzel! (1. vagyok)
Akkor szokott fájni, amikor az első napom van, most meg egyre gyakrabban. Szurkált, de valahogy máshogy.
Mikor nem kéne megjönni? Nekem pénteken.
4/7 anonim válasza:
Nekem is szurkál pár napja.28-án kéne megjönni a mensinek. Napok óta émelyeg a gyomrom.
5/7 A kérdező kommentje:
Pénteken kellene nem megjönnie, nagyon szurkolok nektek is, hátha arról van szó:)
2009. máj. 27. 07:01
6/7 anonim válasza:
Szia. Nem akarlak elkeseríteni és remélem, hogy te babás vagy és azért érzed, de én mióta a babaprojekten vagyok, azóta szúrkál a hasam, előtte nem. Szerintem ez pszichés. Sokak és az enyém tapasztalatából okulva, én már az ilyen érzésekre nem adok, mert sokan írják a hasszúrkákat, mégsem lesznek terhesek, én sem vagyok. Persze azért vannak olyanok is, akik mégis babásak, ennek ellenére én már levontam a következtetéseket, hogy az alábbi tünetekre nem szabad adni: hasszúrka (méh, petefészek), derékfájás, hasfájás, mellbimbóérzékenység, mensis érzés, fejfájás. Ezek bármit jelenthetnek. Nekem sohasem szokott fájni a mellem, és amikor késett, de mégsem volt baba, semmit sem éreztem. Sejtettem, hogy csak szimplán késik, és sajnos igazam volt. Tehát ha hányingerem lesz, nagyon fog fájni a mellem és késni is fog mellette, akkor fogom csak azt hinni, hogy esetleg terhes lehetek. Tudom, kiábrándúltan és kiábrándítóan írok, de ez már a többhónapos tapasztalat. Ha pedig mégis baba lenne, az külön meglepetés és öröm. Kívánom neked, hogy te babás legyél minél hamarabb, és hogy a megérzésed jöjjön be! Csak szerettem volna, ha egy picit józanul állnál hozzá, hogy aztán nehogy nagyot csalódj! Szurkolok!
7/7 A kérdező kommentje:
Már eleget csalódtam úgy egy év alatt, és elhatároztam mindent csak pozitívan fogok fel, szerintem neked is úgy kellene tenned, és akkor talán összejönne!
2009. máj. 28. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!