Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet hogy PÉ? A ciklusom...

Ez lehet hogy PÉ? A ciklusom 23 napján vagyok.

Figyelt kérdés
Eddig az ovu tesztem negativ volt.Most csináltam egy ujabb tesztet és a második csik kezd erösödni.A mensim idönként megbolondul nem tudom követni, sokk volt a stress mostanában.egy hete kezdtem szedni a barátcserjét,az elsö 14 nap ittam a cickateát.Remélem ez a honap sikerül.
2009. máj. 26. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Nagy rá az esély!

Azért 2 naponta bújjatok össze!

Sok sikert!

2009. máj. 26. 13:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Még mindig én.....

Ha a cervixnyálka tojásfehérje állagú, akkor tuti.

2009. máj. 26. 13:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget.ki fogjuk használni a lehetöséget.Ugy érzem mintha meg akarna jönni a mensim.
2009. máj. 26. 14:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Persze,lehet. :)

A pé is járhat menziszerű fájdalommal (alkatfüggő). Bár nekem személyes tapasztalatom nincs, de állítólag a méhed egyik oldala szúr v. görcsöl.

Sok sikert!!

2009. máj. 26. 15:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Nincs a méhemnél fájdalom csak olyan furcsa érzés,a derekam az nagyon fáj ugy érzem leszakad
2009. máj. 26. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!