Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy az ovulációs...

Lehet, hogy az ovulációs teszt negatív, mégis terhes lesz valaki?

Figyelt kérdés
A babatervezők honlapján láttam egy csomó olyan görbét, hogy az ovu tesztjük negatív, hó végén meg + a terhesteszt. Én magamon tapasztalom az ovulációs tüneteket, de a teszt mégis negatív. Lehetséges ez?
2009. máj. 26. 12:50
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Szia! Persze, hogy lehetséges. Azok a tesztek véleményem szerint csak az ember idegesítésére szolgálnak. Mindenkinek azt szoktam tanácsolni legyenek együtt kétnaponta és felejtsék el az ilyesmit. Sok esetben hasznos, de sajnos nem tévedhetetlen és látod, negatív ovu tesztek ellenére terhességi tesztek :):) Szurkolok a babához :):)Remélem tudtam segíteni :)
2009. máj. 26. 12:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, jó lenne. Most vagyok félidőben, tegnap lement a hőm, most meg emelkedik, hüvelyváladék is jó. Szóval remélem sikerül.
2009. máj. 26. 13:01
 3/9 anonim ***** válasza:
32%
Igen igen ez jelenthet babát :):) Drukkolok, hogy baba legyen :):)
2009. máj. 26. 13:09
 4/9 anonim ***** válasza:
59%

Az ovu tesztet nem csak 2 napon át kell csinálni.

Valószínű akkor lett volna pozi,amikor nem csináltál.

Te érzed az ovulációs tüneteket,de az is lehet,h attól még nem történik meg!

A pcos-nél is hasonló.Eért van a sok ciszta,mert elkezdtek nőni,de nem történt meg az ovuláció és benne ragadt a petesejt.

2009. máj. 26. 13:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos egy cipoben jarok veled. En irtam ezt a kerdest es csak remenykedem, hogy jovoheten nem jon meg ennek ellenere a mensim. Kaptam ra biztato valaszokat.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2009. máj. 26. 13:59
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Szia! mi a párommal két hónapig próbálkoztunk sikertelenül. a harmadik hónapban vettünk ovulációs tesztet, rendesen csináltam amikor kell öt napon keresztűl és végig negatívot mutatott. Nagyon elkeseredtem hogy biztos velem van a baj és nincs is peteérésem, fel is adtam az egészet. Végül abban a hónapban nem jött meg. Tegnap előttre voltam kiírva, bár még mindig egyben vagyok. Szóval ezek alapján én elvesztettem a bizalmamat ezen teszt iránt.
2009. máj. 26. 15:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nézd mit találtam:"* Az LH genetikai változata okozhat hibásan negatív teszteredményt

10 évvel ezelött fedezték fel kutatók, hogy létezik a luteinizáló hormonnak egy elég gyakori genetikai változata is: kb. 15%-a a középeurópai nöknek rendelkezik ezzel a mutációt hordozó megváltozott formával. Észak-Európában még magasabb az arány (42%). (Következö országok vettek részt a vizsgálatban: Brazília, Csehország, Finnország, Észtország, Lengyelország, Svédország, Hollandia, Nagybritannia, Olaszország, Dél-Afrika, Tájföld, Kína, Japán, USA.) Bizonyos tesztek nem képesek ezt a változatot kimutatni és tévesen negatív eredményt mutatnak. Ilyenkor érdemes egy másik márkával próbálkozni."

Ezen az oldalon írja:

[link]

2009. máj. 26. 16:00
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Nem értem, ki pontozza le a válaszadóimat, és miért? Hagyjátok már ezt abba, bunkóság.

2009. máj. 26. 23:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezen a lepontozáson kár is bosszankodni. Ha valakit egy másik kérdésnél lepontoznak akkor első dolga, hogy még abban a kérdésben lepontoz mindenkit és utána körbenéz a többi kérdésnél és pontoz lefelé. Iszonyatos nagy bunkóság, dehát ilyenek az emberek és ez sajnos nem csak az interneten, de a való életben is tükröződik. :( Remélem mielőbb összejön neked a baba, tiszta szívemből szurkolok neked :)
2009. máj. 27. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!