Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap tettem fel a görbém,...

Tegnap tettem fel a görbém, mert nem igaziból változott a hőm a ciklus alatt. Erre ma reggelre felment. Akkor most ez mi? Mégis történhetett valami?

Figyelt kérdés
Http://www.ciklus.hu/images/diagramok/dccccff5a80869d995035cdc9fa51f08_090504_090526_1243296000_. Png
2009. máj. 26. 11:50
 1/5 A kérdező kommentje:
2009. máj. 26. 11:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem, ha ez a hő marad, nem csökken nagyon jelentősen, akkor jelenthet babát. Ha lecsökken akkor se keseredj el, láttam már ellenpéldát. Te tetted fel a két görbét tegnap? Remélem tudtam segíteni :)
2009. máj. 26. 12:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást. Nagyon aranyos vagy. Én tegnap szerintem csak egy görbét tettem fel, viszont ma hozzá tettem a következőz. Erre gondolsz? (Csak ott nem kaptam választ:)
2009. máj. 26. 12:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Neem akkor nem te voltál. Volt aki feltette az előző terhesgörbéjét és a mostani görbéjét. Az orvos mindkettőről kijelentette, hogy nem lehet terhesség :)

Ez a te görbéd viszont szerintem jelenthet babát :) Tesztelj a nem várt napján, nagyon kíváncsi vagyok :) Drukkolok neked :)

2009. máj. 26. 12:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon örülök a bíztatásnak! Jól esik!

És igen, mindenkinek más a szervezete, másképp történnek a dolgok, de a véleményeket és tapasztalatokat érdemes gyűjteni. Több szem többet lát:)

Mégegyszer köszönöm!!!

2009. máj. 26. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!