Kerti (szőlő) munkát lehet végezni terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Most próbálkozunk babával megint, 3 hónapja volt már egy missed ab-om. A nagymamámnak van egy szőlője, és a család besegít neki. Ha most terhes lennék, ártana-e a hajolgatás? És a permetes szőlő "ölelgetése"?
Nem akarok nyafogósnak tűnni, pláne hogy még nem is tudom, hogy egyáltalán sikerült-e ebben a hónapban a baba. Meg én nagyon szívesen segítek, csak az előző eset óta félek mindentől, így próbálom kzárni a rossz tényezőket.
2009. máj. 26. 10:14
1/2 anonim válasza:
Szia!
Ha már egyszer baj történt,akkor az első 3 hóban nem ártana a pihizés.Nem tesz jót a hajolgatás,főleg nem ilyen melegben!Bárki bármit mondjon,én a te helyedben biztos kimélném magam az első hetekben!
Jó egészséget!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igaziból én is így gondolnám, csak megerősítést vártam.
2009. máj. 26. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!