Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet a terhesség korai jele,...

Lehet a terhesség korai jele, ha most máshogy fáj a mellem?

Figyelt kérdés
Oldalt szokott fájni,de most elől fáj.Reménykedhetek?
2009. máj. 26. 09:54
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Van más tüneted is?Hasszurka,testápoló szerű folyás?

Mikor kell megjönnie?

2009. máj. 26. 09:59
 2/7 A kérdező kommentje:
semmi folyás,pedig szokott lenni,1hét lehet kb a nemvártig
2009. máj. 26. 10:02
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Én azt mondom ne éld bele magad.Én is jártam már így sokszor és nemvártkor megjött:(
2009. máj. 26. 10:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát elvileg miért ne lehetne. Mikorra nem várod? Az a baj, hogy ha van is tünet, az sem biztos hogy baba, nekem is volt hogy minden tünet megvolt és nem volt baba (ezt csak azért írom mert lehet ez is az is). Aztán amikor meg baba lett, a tüneteim szinte ugyan olyanok voltak mint menzi előtt. Kivéve hogy nagyon fáradékony voltam, pontosabban aluszékony, és semmilyen folyásom nem volt. Így nem értek egyet az előttem szólóval, mert a testápolós folyás nem feltétlen baba, mindenkinek más, nem lehet általánosítani, nekem pl mindíg menzi előtt volt testápolós a folyásom.

Szerintem a nem várt előtt 1 nappal ha nem bírod már tesztelhetsz!

Nagyon drukkolok!

2009. máj. 26. 10:07
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó vagyok, az első válaszolóval nem értek egyet a testápolós folyással kapcsolatban. :)
2009. máj. 26. 10:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem élem bele magam,de még ilyen furán nem fájt soha!!Milyen hormonváltozás csinálhatja, ha nem baba?
2009. máj. 26. 10:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Tényleg nem szabad beleélni magad,de én is így voltam mint te.

A nem várt előtt már 1 héttel furcsa gümőket éreztem a melleimben,ott ahol idáig soha,meg máshogy is fájt.

Ekkor megilyedtem,nehogy baj legyen. Egy hét múlva +teszt volt.

2009. máj. 26. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!