Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meghalok mindjárt. Pozitívat...

Meghalok mindjárt. Pozitívat teszteltem vasárnap, ma reggel meg esik a hőm? Másnál volt hasonló?

Figyelt kérdés

Már a 20. napja magas a hőm. Vasárnap pozit teszteltem. Mensi helyett, teljesen száraz voltam napi egyszer volt mindig kicsit krémes folyásom, benne egy körömhegynyi rózsaszínnel.

A hőmet még mérem, de ma reggel elkezdett esni. teljesen kétségbe vagyok esve. Az orvosom csak jövő csütörtökön fogad, azt mondta addig magne b6-ot szedjek.

Elveszítem a babám? Más mérte a hőjét pozi teszt után?

2009. máj. 26. 08:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem is endóm van/volt. 3 hónapja 3-4 nap késés+több pozitív teszt után leesett a hőm, és megjött. Most 6 hetes terhes vagyok! :-)

Nem biztos, hogy elmegy a baba, de ha mégis, akkor is arra kell gondolni, hogy lehet, hogy beteg lenne, azért történik így, és mivel már egyszer sikerült, hamar sikerülni fog megint! Én magam sem hittem volna, és mégis!! Szorítok neked, hogy maradjon meg ez a baba!!

2009. máj. 26. 16:21
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hát régen voltam már ennyire aggódó. Szegényemet minden nap bíztatom, hogy maradjon csak szépen a helyecskéjén.:)
2009. máj. 27. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!