Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ha 1 napig...

Lehetek terhes ha 1 napig volt meg?

Figyelt kérdés
Vagyis csak akkor volt 2-szer vérzés ha pisiltem utána 1-2 napig napi 2 csepp barna foltocska? Vagy ennyi volt csak a mensim ?
2012. jan. 13. 19:24
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Mi olaszban élünk. Nekem párom múltkor vett,18 euró volt. Most tesz-veszről fogok rendelni,mert nekem is már csak 1 van,mert még postával is sokkal olcsóbb lesz,ha többet veszek ovutesztel együtt.

Hányadik próbálkozós hónap? Első baba lenne?

Drukk neked,meg persze mindenkinek,aki érdekelt!

2012. jan. 13. 20:47
 22/36 anonim ***** válasza:

Drágáim ha lenne euro számlám, akkor esküszöm küldenék nektek bubis tasakban :)

Rablás, ami külföldön van!

Nekem összejött a baba, 16 hetes vagyok :) Lány lesz :)

2012. jan. 13. 20:57
 23/36 anonim ***** válasza:
Gratulálok neked!!!:-)
2012. jan. 13. 20:59
 24/36 anonim ***** válasza:
Ha terhes vagy simán kimutatja a délutáni pisi is. Nekem a késés 1.napján nagyon szép erős + lett aznap délután, másnap reggel és másnap délután is:) Én nem tenném el a reggelt a helyedben, ha csak délután tudsz tesztelni, mert a védőnőhöz sem szabad 2óránál régebbi vizeletet vinni, gondolom nem véletlenül. És ha ott a baba, akkor bizony délutáni pisilésnél is lesznek azok a hormonok amik kellenek. Szorítok :))
2012. jan. 13. 21:00
 25/36 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok,aki olaszban él. Azt elfelejtettem írni,hogy a hátam úgy fáj,majdnem leszakad. Neked nem? Tudom,ez mensi előjele is lehet,de akkor meg jönne meg. olyan rosz kételyek közt lenni.
2012. jan. 13. 21:10
 26/36 A kérdező kommentje:

Gratulálok a kislányhoz.!!!

Nekem pár nappal ezelòtt fájt a derekam de, már elmúlt.

Most megyek a városba tesztért de, még mindig nem tudom teszteljek e azonnal vagy várjam meg a reggelt?! Te nem teszteltél még ?Reggelente hányingerem van de, lehet a fejfájástól is mert sajna migrénes vagyok.

2012. jan. 14. 11:31
 27/36 anonim ***** válasza:
majd írd meg az eredményt,kíváncsi vagyok.szorítok!
2012. jan. 14. 12:43
 28/36 anonim ***** válasza:

Nekem tegnap késő este megjött. Én vagyok,aki ugyanolyan tüneteket produkált,mint a kérdező.

Most gőzerővel jöhet egy újabb próbálkozós hónap.

Kedves kérdező:mi újság veled? Teszteltél?

2012. jan. 14. 16:07
 29/36 A kérdező kommentje:
Nah, vettem tesztet csak most azon gondolkodom várjak e holnap reggelig.Mert mi van ha most negativot mutat de, holnap reggel meg pozitív lenne. Nah megint álmodozok :-)))
2012. jan. 14. 16:09
 30/36 anonim ***** válasza:
Ha holnap reggel pozit mutatna, akkor most is :) de ahogy gondolod.
2012. jan. 14. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!