Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nyáron lehet magasabb az...

Nyáron lehet magasabb az ébredési hőmérséklet, mint télen?

Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem nem! nem megy fel alázunk sem nyáron,40 fokban
2009. máj. 25. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezen már én is gondolkoztam. Szerintem lehet benne valami!
2009. máj. 25. 20:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát a napokban én is próbára tettem ezt a kérdést a nagy meleg miatt.

A következőre jutottam:

Az én hőm délután és hónaljban 37.3 volt (nem az ébredési hő).

A párommal is megmérettem, neki is 37.3 lett. Ráadásul ugyanannyi (lerázott lázmérővel).

Hááát...?!

2009. máj. 25. 21:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem igen!

Most a nagy kánikulában 3-4 tizeddel magasabb, mint az előző hónapokban és 2 napra lejjebb is esett, amikor hűvösebb reggel volt. Nem hiszem, hogy véletlen, hogy pont azon a két reggelen mértem 3-3 tizeddel alacsonyabbat, amikor nyitott ablaknál jött be a hűvös hajnalban és előző este szakadt az eső és lehűlt a levegő. Most kíváncsi leszek a 35 fokos hétvégén hogy alakul, de szerintem az egekben lesz, ráadásul pont luteális fázisban vagyok. Jó lenne, ha nem a kánikula miatt, hanem a baba miatt lenne magas :) pár nap múlva kiderül :)

2015. jún. 12. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!