Mielőtt elmennék a nőgyógyászhoz, érdemes egy tesztet csinálni?
Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 17:33
12/16 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ez vár rám is?:(
Remélem azért nem!
REmélem nem csesztem el itt a dolgokat a méhemben a fog.gátlóval!!
ErősÍtsetek meg!:)
2009. máj. 25. 17:56
13/16 anonim válasza:
Á, nem hiszem, hogy ez vár rád is! Nekem más bajom is van, ami miatt vérzésgondjaim voltak már a tabi szedése előtt is, így én számítottam rá, hogy nem fog pikk-pakk beállni magától. Ha előtte normálisan menstruáltál, akkor pár hónap alatt helyre fogsz billenni! Ne aggódj, fogamzásgátlóval nem tudod elcseszni magad! :-) Akinek a szedése után baja van, annak az a baja megvolt már előtte is, lásd pl. én.
14/16 anonim válasza:
Nekem nem volt problémám a gyógyszer abbahagyása után.Nem tettél semmi rosszat.csak hogy megnyugtassalak én 11 évig szedtem 1 huzamban.Most volt az 1.hó,hogy mérem a hőmet,szerencsére volt p.é.
15/16 anonim válasza:
szia én is sokáig szedtem de pé-m már volt az elsö honapban söt 6 mm-s volt a nyálkahártya pé-kor a doki azt mondta ez jo, mert 8 mm kell hogy beágyazodjon vagy mensi elött is ennyi minimum.
32
16/16 A kérdező kommentje:
Kedves 18.03-as, nekem is rendszertelen volt a menstruációm, azért ajánlotta a doki a fog.gátlót , azért kezdtem el elsősorban szedni,hogy normalizálódjon.
Úgyhogy a fene tudja, hogy most mit csinál a szervezetem:)
2009. máj. 25. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!