Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még remény a babára?

Lehet még remény a babára?

Figyelt kérdés
Már 2 napja késik. Sűrűn járok pisilni, nagyon sűrűn. A melleim majd leszakadnak, érzem a derekam. Még a menzesz előtti napokban, voltak erős és kevésbé erős alhasi görcseim, ami arra utalt, hogy bármikor megjöhet. De nem. Már ellőttem 2 negatív tesztet(25-öst). Lehet még remény?
2012. jan. 12. 09:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Kb ugyanebben a szituban voltam, mint Te, csak nekem 5 napot késett. Sűrű pisilés, ingerlékenység, fáradtság, szúrkálós fájdalom és negatív tesztek... Nem akarlak elkeseríteni, szorítok, hogy a Te sztoridnak ne az legyen a vége, mint nekem, ugyanis a 6.napon megjött... Nekem egy válaszoló azt írta, hogy ennek a késésnek egy oka volt: a rágörcsölés. Sajnos én is ilyen vagyok. Könnyű mondani, amikor az ember nagyon vágyik a babára. Nem akartalak elkeseríteni, mert semmi sincs kőbe vésve, én csak a saját tapasztalatomat osztottam meg. Hátha ez a hónap sikeresebb lesz. :)
2012. jan. 12. 09:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem tegnap kellett volna megjönni, de nem jött azóta sem, a tegnapelőtti tesztem negatív. Van ugyan néhány tünetem, ami simán jelezheti a menzit is, úgyhogy most én is kétségek közt vergődök, hogy mi lehet. Mivel a ciklusom sem pontos, ezért simán belefér még néhány nap késés.

Kitartás és nagyon drukkolok, hogy babás legyél (meg én is)!!! :) Próbálj meg reggeli pisiből tesztelni és valami érzékenyebb teszttel, ami hamarabb kimutatja mint a 25-ös érzékenységű!

2012. jan. 12. 11:00
 3/3 Ildiko-ka válasza:
Remeny az mindig van es szurkolok hogy babas legy!Nalam is keset 4 napot 4napig tart a havim mart azt hitem van remenyem te tegnap csinaltam tetszte s negativ let akkor mar gondoltam hogy sok remenyem nincs ma meg is jot es borzasztoan erzem magam.mi mar 6honapja probalkozunk es nem hiszem hogy ra lenek gorcsolve ilyenkor persze en is foglakozok a dologal mikor mar esedekes a havim plana ha mar kesik 4 napot.de igen konyen tugyak mondani hogy ne gorcsolj ra de nem olyan konyu azt meg teni mint mondani.most atol parazok hogy ez a ponap is el uszik mivel most nem idoben volt havim es edig mindig pontos volt hogy lehet ebben a honapban nem is lesz peteeresem.de el fogok meni a dokihoz mongyon valamit!csak megint fog keleni merjem a homet es direkt hagytam aba hogy ne foglakozak a dolgal hogy konyebb legyen na meg latjuk mi lesz mindekinek a legjobbakat kivanom!!!
2012. jan. 12. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!