Olyan válaszok érdekelnének, aki tudja pontosan mikor esett teherbe ovuláció napján, vagy ovu utáni napon--annak tutira fia született?
ovu előtt 1-2 nappal lányom lett semmi rosszullét.
ovu utáni második száraz nap-fiam lett.rosszúllét ezerrel.
ovu utáni első száraz nap 4 hét múlva megtudom talán h mi lesz. hányinger mérsékletesen
Ezúton is köszi mindenkinek aki írt! Nem voltam uh-n , márc.21-én lesz AFP utána lesz gondolom majd..
Közben szépen alakulok,vannak némi változások az eddig eltelt idő alatt,mást eszek, szűnt a nagyon erős rosszullét de a mai napig kísérget késő du. és este felé a hányinger..
Mindenképpen kiírom ha megtudjuk a bébi nemét...
(átnéztem a régi babás ruhákat, hát meg kell mondjam ,ha fiú ha lány--ÉN már lázban vagyok...pedig még 6 hó visszavan)
En ovulacio napjan estem teherbe es fiam van :)
Most ovu elott 3 nappal voltunk egyutt. Lanyba remenykedunk:)
10 hetes kismami
Elozo vagyok.
A fiamnal is volt emelyges,hanyinger de most aztan katasztrofa. Iszonyu durva hanyingerem van reggeltol-estig. Mar hanynom is sikerult ami nalam nagyon ritka.
Es olyan vagyok mint a mosott rongy.
Szoval kivancsi leszek.
Köszi aki írt nekem, tegnap volt a 18 hetes Uh: kisfiunk születik!
Nagyon helyes a kis pofija! Már most imádjuk !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!